Κατέρρευσε ακατοίκητο κτίριο στον Πειραιά

Από καθαρή τύχη δεν είχε νεκρούς

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η κατάρρευση κτιρίου που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά. Φαίνεται ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς από τα χαλάσματα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Μπορεί το συγκεκριμένο κτίριο να ήταν ακατοίκητο, ωστόσο οι Αρχές θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει σε ελέγχους, ώστε να βεβαιωθούν για την καταλληλότητα του συγκεκριμένου κτίσματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, ο οποίος τρομοκράτησε τους κατοίκους του Πειραιά. Το διώροφο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραΐσκου 25, υπέστη μερική κατάρρευση.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο ανιχνευτή για τυχόν εγκλωβισμένους, ωστόσο ευτυχώς δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτίριο είναι ακατοίκητο. Ωστόσο, ζημιές σημειώθηκαν σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο συγκεκριμένο σημείο.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας. Συνεργεία του δήμου προχωρούν στον καθαρισμό του δρόμου όπου βρίσκεται το κτίριο, το οποίο θα σφραγιστεί.