Ο «κατά συρροήν» άπιστος Στρος Καν ξανά γαμπρός!

Ο γάμος έγινε στο Μαρόκο με νύφη τη 49χρονη πρώην επικεφαλής της γαλλικής κρατικής τηλεόρασηςTη λένε Μιριάμ Λ’ Αουφίρ και πρέπει να είναι ή αρκετά τολμηρή ή αρκετά αισιόδοξη, αφού δέχτηκε να γίνει η τέταρτη σύζυγος του… κατά συρροήν άπιστου πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν! Ο γάμος του ζευγαριού, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, έγινε το Σαββατοκύριακο στο Μαρακές όπου ζουν. 

Η σχέση του ισχυρού άνδρα της γαλλικής πολιτικής σκηνής, που είδε τις φιλοδοξίες του να συντρίβονται εν μια νυκτί όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της καμαριέρας του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, είχε επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Λ’ Αουφίρ το 2013, με την κοινή εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Η νέα κυρία Στρος Καν είναι 49 ετών, με σπουδές στη Λογοτεχνία και την Επικοινωνία. Εχει κάνει καριέρα στον τομέα των μίντια, ενώ έχει δουλέψει και στη γαλλική πρεσβεία στο Μαρόκο προτού ανοίξει τη δική της εταιρία δημοσίων σχέσεων.

Η γνωριμία

Η Λ’ Αουφίρ, που διετέλεσε και επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης της Γαλλίας, γνωρίστηκε με τον 68χρονο Στρος Καν σε διακοπές στην Κορσική μέσω του κοινού φίλου τους Φρανσουά Πουπονί, αντιδημάρχου της Σαρσέλ.
Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσω αποκάλυψης του περιοδικού «VSD» και αυτό τους έκανε να σταματήσουν το κρυφτό με τη δημοσιότητα, που οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στις δικαστικές περιπέτειες του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στις Κάννες στην προβολή της ταινίας του Τζιμ Τζάρμους «Only lovers left alive».

Τότε όλα τα βλέμματα είχαν πέσει πάνω τους, με το ερώτημα να πλανάται: «ποια είναι αυτή η γυναίκα που πήρε τη θέση της Αν Σινκλέρ», η οποία στήριξε τον Στρος Καν στο σκάνδαλο του «Σοφιτέλ», αλλά τον εγκατέλειψε τον Μάρτιο του 2013.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα