Λίνδος: Stop μετά τη φωτό-σοκ

Την έντονη αντίδραση του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου προκάλεσε μία φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου με ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Βρετανία, το οποίο επέλεξε να απαθανατίσει ένα προκλητικό ερωτικό ενσταντανέ, αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο του, πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δημοσιοποίησε φωτογραφία στο facebook, στην οποία απεικονιζόταν το… γαμήλιο ερωτικό παιχνίδι του σε ελληνικό νησί, χωρίς να διευκρινίζεται ποιο είναι το νησί.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι είναι η περιοχή πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, όπου νωρίτερα οι Βρετανοί είχαν τελέσει πολιτικό γάμο. Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης Ρόδου δήλωσε ότι «δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού», ενώ πρόσθεσε πως η Λίνδος έχει κι άλλα ειδυλλιακά μέρη για γάμους.

Ακόμη, ο μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. «Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα