Ουρές για έναν τόνο ψάρια στην Κρήτη

Ουρές σχηματίστηκαν χθες το πρωί έξω από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Αγιος Ραφαήλ» στην περιοχή των Δειλινών, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς αρκετοί πολίτες-θύματα της κρίσης έσπευσαν με τις νάιλον τσάντες τους για να πάρουν λίγα ψάρια που μοίραζε ο σύλλογος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Λίβα, συνολικά διανεμήθηκε περίπου ένας τόνος ψάρια σε περισσότερες από 100 οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και βασίζονται σε παρόμοιες φιλανθρωπικές κινήσεις καθώς και σε συσσίτια για να εξασφαλίζουν το φαγητό της ημέρας. Τα νέα για τη δωρεάν διανομή ψαριών κυκλοφόρησαν γρήγορα από στόμα σε στόμα ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής, με τις πρώτες ουρές να σχηματίζονται από τις 9 το πρωί.

Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγιος Ραφαήλ» Μαρία Βρύθια τόνισε ότι αρκετά άτομα που έχουν ανάγκη ξέσπασαν ακόμα και σε κλάματα όταν έλαβαν τα δωρεάν τρόφιμα. Σημειώνεται ότι, εκτός από τα ψάρια, ο σύλλογος διένειμε ψωμί και αρτοσκευάσματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα