Ο «διπλοθεσίτης» κ. Παπαουλάκης!

Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ και σύμβουλος της Αννας-ΜισέλΣοβαρό θεσμικό «φάουλ» έκανε ανώτατο στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής, το οποίο συμμετείχε την περασμένη Δευτέρα ως κομματικό στέλεχος σε συνάντηση της Νέας Δημοκρατίας με τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Οπως αποδεικνύεται, ο Νίκος Παπαουλάκης, εκτός από αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (από τον Δεκέμβριο του 2013), είναι ταυτόχρονα σύμβουλος της τομεάρχη ψηφιακής πολιτικής της Ν.Δ. Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου! «Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης μπορεί να είναι σύμβουλος της Ν.Δ. για θέματα ψηφιακής πολιτικής» υποστήριξε η κυρία Ασημακοπούλου.  

«Εχω μείνει στήλη άλατος με τις δηλώσεις της κυρίας Ασημακοπούλου» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σημείωσε επίσης: «Οταν εμείς μιλούσαμε για τον τρόπο λειτουργίας των ανεξάρτητων Αρχών, δεχόμασταν επιθέσεις, αλλά σήμερα η κυρία Ασημακοπούλου μάς δικαιώνει πλήρως».

Πηγές μάλιστα του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά έλεγαν ότι το ασυμβίβαστο είναι προφανές και πως θεωρούν αυτονόητο ότι η ΕΕΤΤ θα κινήσει πειθαρχική διαδικασία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης τόνισε ότι η παρουσία Παπαουλάκη στη σύσκεψη ήταν «νόμιμη, αλλά χρήζει εξηγήσεων», ενώ το Ποτάμι έκανε λόγο για «αντιδεοντολογικό ζήτημα».

Η ΕΕΤΤ ρυθμίζει, εποπτεύει και ελέγχει και την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ασύρματων επικοινωνιών και διαδικτύου, αλλά και την ταχυδρομική αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται οι εταιρίες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα