Ο Φαήλος ισοπεδώνει τον Αδωνι με αφορμή άρθρο στη δημοκρατία

Εντονα ενοχλήθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης από το καυστικό άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη, που δημοσιεύτηκε χθες στη «δημοκρατία» με τον τίτλο «Γιατί δεν είναι δεξιός ο Αδωνις Γεωργιάδης». Πάνω στον εκνευρισμό του, μάλιστα, υποστήριξε με θράσος ότι ο ίδιος -και όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης- κρατάει τους δεξιούς στη Νέα Δημοκρατία!

Γράφοντας για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ο δικηγόρος και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανε καριέρα με το ιδιόρρυθμο στιλ του, κακέκτυπο ωρυόμενου τηλεοπτικού προτεστάντη ιεροκήρυκα, πλασάροντας Αρχαία Ελλάδα, παγανισμό, Ορθοδοξία, αντικομμουνισμό, μια τζούρα Παττακό, λίγο Πλεύρη, επιθέσεις και επαίνους για τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, τη Ν.Δ., για τους πάντες, ακόμη και για την ταπεινότητά μου».

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του μέσο, το twitter, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε με περισσή αλαζονεία: «Ο @failosK με κατηγορεί σήμερα στην @DimokratiaNews ότι “Δεν” είμαι Δεξιός..γιατί; Διότι στηρίζω @kmitsotakis και κρατώ τους Δεξιούς στη ΝΔ».

Μόνος του, δηλαδή, ο Αδωνις Γεωργιάδης κρατάει όλους του δεξιούς ψηφοφόρους! Τι γνώμη έχει, άραγε, γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε φυσικά στο tweet αυτό, γράφοντας: «Ξαναδιάβασέ το να το καταλάβεις. Οσες δηλώσεις υποταγής κι αν κάνεις, όσα τζαμιά και να ψηφίσεις θα σε κοντύνει με αλυσοπρίονο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα