ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ

Αυτή η κυβέρνηση αδυνατεί να προστατεύσει τη χώρα μας και τον Ελληνισμό, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ως ΜΚΟ!

Από τον
Αλκιβιάδη Κ. Κεφάλα*

Η ουσία των τεκταινόμενων στη χώρα μας σήμερα συνοψίζεται στη μεθοδική και σιωπηλή καταστροφή της πολιτικής αρχής του έθνους-κράτους, στην καταλήστευση των Ελλήνων πολιτών από το κράτος, καθώς και στην αγωνιώδη προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να μετατρέψει την ομοιογενή ελληνική κοινωνία σε πολυφυλετική. 

Τα μέσα για την εκμηδένιση των αντιστάσεων του λαού είναι η εδραίωση του φόβου και της ανασφάλειας μέσω της καταστροφής της παραγωγικής μηχανής και της ανεργίας, ο υπερδανεισμός, η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, η μαζική μετανάστευση των νέων Ελλήνων, η απαξίωση της μισθωτής εργασίας με την αθρόα εισροή μεταναστών, η απεμπόληση του εθνικού νομίσματος, η μετατροπή της χώρας σε πολυφυλετικό χώρο χαμηλά αμειβόμενης εργασίας, η πολιτική ενθάρρυνση της εγκληματικότητας, η υπερφορολόγηση, η απαξίωση της δημοκρατίας, η θραύση του κοινωνικού συμβολαίου της Πολιτείας με τον λαό και η παραβίαση του Συντάγματος από τα κόμματα εξουσίας, τα οποία από φορείς πολιτικής, ιδεών και κοινωνικής ανάπτυξης στο παρελθόν έχουν εξελιχθεί σε «ανθελληνικές εταιρίες διαχείρισης εξουσίας» με σκοπό το προσωπικό όφελος.

Φυσικά, σχεδόν όλα τα κόμματα συνέβαλαν στη διαμόρφωση του πολιτικού τοπίου, το οποίο σκοπό έχει τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων του λαού στους ξένους δανειστές και κυρίως στους Γερμανούς. Μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να επιδείξει την πλέον απροκάλυπτη ρατσιστική ανθελληνική πολιτική θέση.

Τα στελέχη του προπαγανδίζουν και στηρίζουν τις πολιτικές θέσεις και διεκδικήσεις άλλων χωρών, όπως επί παραδείγματι τη θέση των Σκοπίων για την ονομασία, παρακολουθούν άπραγα, με λεκτικές μόνο τοποθετήσεις, τους διωγμούς των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία, δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι «η σφαγή των Ποντίων δεν συνιστά γενοκτονία», ενώ δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία της αποδόμησης του κυρίαρχου θρησκευτικού δόγματος, με την παράλληλη όμως στήριξη της ιδεολογίας της μπούρκας.

Η παρουσία, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δημιουργεί το εύλογο ερώτημα εάν το κόμμα αυτό δύναται και επιθυμεί να στηρίξει και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του Ελληνισμού και της χώρας, επειδή, αφενός, λειτουργεί ως ΜΚΟ και, αφετέρου τα στελέχη του τοποθετούνται συστηματικά κατά των ιδεολογικών βάσεων της χώρας.

Επίσης, στρέφονται με τις δηλώσεις τους εναντίον των ηγετών άλλων χωρών, όταν αυτοί δεν τους είναι αρεστοί ή δεν άπτονται των ιδεοληψιών τους. Στο πλαίσιο αυτό τοποθετούνται και οι άκομψες και αμετροεπείς δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά την εκλογή του, σε αντίθεση με κάθε έννοια διπλωματικής δεοντολογίας.

Πώς είναι δυνατόν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία να προσπαθούν να προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στις ΗΠΑ και από την άλλη να τοποθετούνται δημοσίως υπέρ του Μαδούρο, ο οποίος αποτελεί προσωπικό εχθρό του Αμερικανού προέδρου, ή το κόμμα τους να επανδρώνει τη ναυαρχίδα του αντιαμερικανισμού στην Ελλάδα, πρωτοστατούντων των στελεχών του στην καταστροφή των αμερικανικών συμβόλων στην ετήσια αναχρονιστική πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία;

Η πολιτική κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα θα μπορούσε να κατανοηθεί μόνο μέσα από τη σουρεαλιστική εικόνα Ιρανών μουλάδων να κυβερνούν το Ισραήλ, Τούρκων κεμαλιστών την Αρμενία και Γερμανών την Πολωνία.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα