Εβαλε φωτιά στην τηλεθέαση

Σάρωσε (με καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο) ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα του «Late night»Από τη
Μαρία Ανδρέου

Σάρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο ποδαρικό που έκανε στο «Late night» με τον Γιώργο Λιάγκα το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απίστευτα νούμερα της πρεμιέρας έχουν κάνει πολλά κανάλια να ζητούν μια συνάντηση μαζί του, προκειμένου το «Αλ τσαντίρι νιουζ» να βγει ξανά στη μικρή οθόνη από τη νέα χρονιά, καθώς από το τηλεοπτικό κοινό έχει λείψει η σάτιρα του Λάκη, κάτι που το απέδειξε περίτρανα.
Οπως φαίνεται, γίνονται προσπάθειες επαναπροσέγγισης του δημιουργού ακόμη και από σημαντικά τηλεοπτικά πρόσωπα σταθμών με τους οποίους δεν υπήρχε και πολύ καλή επαφή. Πάντως, η παραγωγή «Late night» στο γενικό σύνολο σημείωσε 29,2% και στο νεανικό κοινό έφτασε στο 31,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε ως και το 34,4%.

Ετοιμόλογος

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ετοιμόλογος και με πολύ χιούμορ, είπε στον Γιώργο Λιάγκα όταν του ανέφερε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι έκανε προπαγάνδα: «Δεν επηρεάζουν την κοινή γνώμη χίλιοι δημοσιογράφοι και την επηρεάζω εγώ με μία ώρα εκπομπή μέσα σε διάστημα ενός μήνα; Μήπως τελικά επηρεάζει περισσότερο η αλήθεια από το ψέμα; Νιώθω ότι κάποιοι ήθελαν να με βγάλουν από το “κάδρο” κι αυτό το σχεδίασαν, κυρίως, όχι Ελληνες», συμπληρώνοντας όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε «μήπως Γερμανοί» ότι και εκείνου «εκεί πάει το δικό του μυαλό». Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε με θάρρος: «Η σάτιρα είναι ελεύθερο πουλί, δεν μπορείς να πεις στον άλλον πώς θα πετάξει. Το ξέρω ότι όλος ο κόσμος έχει απογοητευθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και εγώ άλλωστε. Ακόμα και οι ίδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν απογοητευθεί. Ναι, μου έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευτώ, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου». Για τη δημοφιλία του και τις αντιπάθειες που ενδεχομένως δημιούργησε σε κάποιους, απάντησε: «Δεν θέλω να αδικήσω τους ανθρώπους. Ο κόσμος μού έχει δώσει τόσο πολλά. Μπορεί κάποιοι να έχουν θυμώσει μαζί μου. Είναι δικαίωμά μου, όμως, να εκφραστώ. Κι ας πέσω χωρίς προστατευτικό δίχτυ. Αυτό δείχνει τουλάχιστον την ειλικρινή μου θέση. Απολογούμαι στις προθέσεις μου και μόνο».

Ο Λάκης δεν φοβήθηκε να μιλήσει και για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν είναι το θέμα αν είμαι φίλος του Τσίπρα. Η σάτιρα δεν έχει να κάνει καθόλου με προσωπικές σχέσεις. Δεν πήρα ποτέ χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω από την πρώτη στιγμή, αλλά τελικά είναι χειρότερο αυτό. Αν παίρνεις χρήματα από το Δημόσιο, σου έχουν και έναν σεβασμό. Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ψέματα, αλλά στο τέλος δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τι περίμενε ο κόσμος και τι κατάφερε η κυβέρνηση. Και στην πολιτική και στη ζωή το θέμα είναι να μπορείς να καταφέρεις αυτό που ισχυρίζεσαι». Σε ό,τι αφορά την αποχώρησή του από τον Alpha, δήλωσε: «Εχω μόνο καλές αναμνήσεις, σεβασμό και αγάπη. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια στην τηλεόραση».

Ο Λάκης συγκίνησε όταν μίλησε για τη μητέρα του: «Η λογική λέει, όταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν, “φεύγουν”. Είσαι ενήλικας μόνο όταν χάνεις τη μητέρα σου. Εκείνη τη στιγμή είσαι μόνος απέναντι σε μια πραγματικότητα. Τη στεναχώρια ο καθένας τη διαχειρίζεται διαφορετικά. Η μάνα μου ήξερε ποιος είμαι εγώ. Δεν είχε να ρωτήσει τίποτα. Γνώριζε ποια είναι η προέλευση του παιδιού της».

«Α-πε-λπι-σί-το» από 13 Νοεμβρίου

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη νέα παράστασή του, το «Α-πε-λπι-σί-το», στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Σοφία Φιλιππίδου και η οποία θα παίζεται από 13 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Αθηνών, είπε: «Πρόκειται για τον χορό της απελπισίας τον οποίο χορεύουν οι Ελληνες τα τελευταία χρόνια. Τραβάμε τα μαλλιά μας πρώτη φορά Αριστερά…» Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως την παράσταση δεν θέλει να την παρακολουθήσουν πολιτικοί και εντεταλμένοι δημοσιογράφοι, αλλά μόνο συντάκτες, που με δυσκολία κάνουν τη δουλειά τους τέτοιες ημέρες…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα