Αλλάζει για να ελπίζει!

Ο ΠΑΟ θέλει να αφήσει πίσω του την άσχημη εμφάνιση στη Μόσχα για να πάρει τη νίκη απόψε επί της ΦενέρΤης
Μαρίας Τσίχλα

Να ξεχάσει τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ (81-63) και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει απόψε (21.30, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ άσχημο πρόσωπο στη Μόσχα, το οποίο θέλουν να αφήσουν πίσω τους, ώστε να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη στην Ευρωλίγκα μπροστά στον κόσμο τους. Το έργο που θα έχουν σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και ανέφερε -μεταξύ άλλων- για τον αποψινό αγώνα: «Πρέπει να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Εχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας. Είμαστε υπό κατασκευή, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα παραπάνω για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο για διαφορετικούς λόγους. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ αυτό το πρόβλημα προέκυψε λόγω των λαθών μας, αφού οι αντίπαλοι έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό».

Στον αντίποδα, σχετικά με το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ελλάδα μέτρησε δύο νίκες και μία ήττα. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του, καθώς παίζοντας εξαιρετική άμυνα και μαζεύοντας πολλά ριμπάουντ διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που κατάφερε να πάρει κόντρα στην Ορλαντίνα και «απέδρασε» από τη Σικελία με το ροζ φύλλο (63-58).

Παράλληλα, νίκη πήρε και ο Αρης, καθώς με διακριθέντα τον Τσαϊρέλη (15 π., 6 ριμπ.) επικράτησε της Ναντέρ 70-62, μένοντας αήττητος στην έδρα του.
Καταλήγοντας, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάνβιτ και γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ με 74-70. Οι «κιτρινόμαυροι» άργησαν να «ξυπνήσουν», δεν τους έφτανε ο χρόνος να γυρίσουν τον αγώνα και συνεχίζουν να προβληματίζουν με την παρουσία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα