Ελληνισμός Ή βαρβαρότητα

Η εποχή μας έχει απαλό περιτύλιγμα και πολύ σκληρό περιεχόμενο. Το περιτύλιγμα δείχνει «δημοκρατικό». Πρόκειται για δικτατορία με τρόπους. Ο λόγος για την πολιτική ορθότητα, το εφεύρημα του οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης, που ισοπεδώνει λαούς, παραδόσεις, ήθη, έθιμα, γλώσσες, τρόπους ζωής και φιλοσοφικής στάσης απέναντι στον βίο. 

Με ασκήσεις ακριβείας στη διατύπωση ψεμάτων, ο άνθρωπος και οι κοινωνίες που έχουν πέσει στην παγίδα της πολιτικής ορθότητας επιλέγουν την αυτοχειρία, ούτως ώστε να μη… θίξουν τον άλλον – κι αυτός ο «άλλος» κάθε φορά είναι εκείνος που θα επιλέξει η Νέα Τάξη. 

Τα πράγματα δεν λέγονται με το όνομά τους. Οι λέξεις και τα νοήματά τους προδίδονται, όπως και οι πολιτισμοί που τα παρήγαγαν. Ο Ελληνισμός έχει γίνει λέξη «ταμπού». Οποιαδήποτε έκφραση υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας τιμωρείται από τους παγκοσμιοποιητικούς ιεροεξεταστές. 

Η λέξη «βάρβαρος» έχει περιέλθει σε αχρησία, λες και, αν δεν διατυπώνεται, θα αποφευχθεί. Κάθε άλλο! Οσο οι άνθρωποι αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, εκείνα θα επιδεινώνονται. 

Αύριο η «κυριακάτικη δημοκρατία» στην πλήρη έκδοσή της θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Πας μη Ελλην βάρβαρος». Εκεί βιβλιογραφούνται περισσότεροι από 100 Ελληνες και ξένοι συγγραφείς, που εξηγούν την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού. 

Στις σελίδες του αναλύονται και αποδεικνύονται η συνέχεια του Γένους και το μεγαλείο του Εθνους μας, που δεν σταμάτησε να πολεμά εναντίον της ασιατικής βαρβαρότητας και να φωτίζει την ανθρωπότητα με την αλήθεια, την ομορφιά και την αρετή του.

Η αλήθεια για το τι σημαίνει Ελλην και τι βάρβαρος, την αρχαία Ελλάδα, για τη ρωμαϊκή κατάκτηση, το Βυζάντιο, τις ανεπιτυχείς βαρβαρικές απομιμήσεις του πολιτισμού μας, την Αναγέννηση, την πολεμική αρετή του λαού μας και για τη σύγκρουση με την ιταλική και τη γερμανική αυτοκρατορία, καθώς και για δεκάδες άλλα σημαντικά για την εθνική αυτογνωσία μας ζητήματα γίνεται κοινό κτήμα για τους αναγνώστες της «κυριακάτικης δημοκρατίας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα