ΚΡΑΤΟΣ «ΣΥΜΜΟΡΙΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Να ακυρώσει η κυβέρνηση την επίσκεψη του Ερντογάν μετά τις τελευταίες χυδαίες προκλήσεις και απειλές τουΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Στις αρχές Δεκεμβρίου έχει προσκληθεί από τον ΠτΔ κ. Παυλόπουλο να επισκεφθεί την Αθήνα ο Ερντογάν. Στο πρωθυπουργοκεντρικό σύστημά μας τα ζητήματα αυτά αποφασίζονται από την κυβέρνηση και δη τον υπουργό Εξωτερικών. Πλην, όμως, ο ιδιόρρυθμος και κατά πολλούς ημίτρελος Τούρκος ηγέτης προέβη για πολλοστή φορά σε ιταμές δηλώσεις, επαναλαμβάνοντας μια ρήση του Μεχμέτ Πασά το 1573 για την Κύπρο προς τον πρέσβη της Βενετίας: Εμείς, με την κατάκτηση της Κύπρου, σας κόψαμε το χέρι, ενώ εσείς, στον πόλεμο του 1571, μας ξυρίσατε απλά τα γένια».

Η επανάληψη αυτής της αλαζονικής δήλωσης δεν έγινε βέβαια για λόγους ιστορικούς. Επαναλήφθηκε ως άλλη μια απειλή του κράτους «συμμορία» εναντίον του Ελληνισμού, προστιθέμενη σε πλήθος άλλες του Τούρκου προέδρου και άλλων μελών της κυβέρνησής του.

Ο Ερντογάν δεν είναι ένας φυσιολογικός ηγέτης μιας φυσιολογικής χώρας. Είναι ένας νομιμοφανής ισλαμιστής δικτάτορας, ο οποίος, πιστός στη μακρά τουρκική παράδοση του πολιτεύεσθαι, συμπεριφέρεται, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, ως μαχαιροβγάλτης τραμπούκος, ενός κράτους «συμμορία», στο οποίο το κράτος ταυτίζεται με το παρακράτος, που το ελέγχει και καθοδηγεί σε πλήθος δραστηριοτήτων, μια από τις οποίες είναι το trafficking προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Θυμίζω πως η Τουρκία με κεντρική πολιτική απόφαση φέρνει ορδές λαθραίων από την Αφρική και την Ασία χωρίς βίζα, με πάμφθηνα εισιτήρια, οι οποίοι στη συνέχεια προωθούνται στα παράλια, όπου τους παραλαμβάνουν οι δουλέμποροι διεκπεραιωτές και τους περνούν αντί αντιτίμου στα νησιά μας.

Πρόκειται κυριολεκτικά για εγκληματική βιομηχανία με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ και με στόχο, πλην του κέρδους, τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης, την καταπόνηση των κρατικών δομών μας και τη διάρρηξη του εθνικού και του κοινωνικού ιστού, που διευκολύνεται από την αυτοκτονική πολιτική της Ε.Ε. και της φάμπρικας των περιώνυμων ΜΚΟ και των εγχώριων «δικαιωματιστών», που στην ουσία επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό με μαέστρο το σύστημα Σόρος.

Μαζί με τους λαθραίους, προωθούνται και τα θύματα των ισλαμοφασιστών του ISIS, το οποίο πολυποίκιλα έχει ενισχύσει ο Ερντογάν με όπλα, «εθελοντές», χρήμα, διοικητική μέριμνα και πολιτική στήριξη. Παράλληλα αμείωτες συνεχίζονται οι τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου μας, των χωρικών μας υδάτων, καθώς και η ιταμή αποσχιστική δράση της φιδοφωλιάς του Προξενείου στην Κομοτηνή και των τραμπούκων του, που έχουν πάρει αέρα από την υπερψήφιση της κατάπτυστης διάταξης που ξανανοίγει το ζήτημα των δήθεν «τουρκικών» σωματείων, με πρόσχημα… πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η εθνική ακεραιότητα και ασφάλεια, όμως, δεν αποτιμάται σε χρήμα και θα πληρώσουμε ακριβά την εθνικά επιβλαβή απόφαση όσων ψήφισαν τη διάταξη.

Τι μας έχουν ωφελήσει τα πάρε δώσε με την τουρκική επεκτατική ηγεσία, τους πρωταθλητές των παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλα αυτά τα χρόνια; Απολύτως τίποτα. Αντιθέτως, έχουν αποθρασυνθεί και έχουμε χάσει και πιλότους μας από την πολλή «καλή γειτονία» με τους απογόνους του κατσαπλιά Ερτογρούλ.

Τα περί συμφέροντός μας να «διατηρηθεί η ευρωπαϊκή πορεία» της Τουρκίας είναι μια φαντασίωση την οποία διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα. Είναι ολοφάνερο πως ο Ερντογάν δεν δίνει δεκάρα γι’ αυτό. Εχει τραμπουκίσει και οδηγήσει στο ναδίρ τις σχέσεις με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, ενώ έχει βουτήξει βαθιά στο αίμα των Κούρδων, των Ιρακινών και των Σύριων χριστιανών, αλαουιτών, σιιτών και κάθε ανθρώπου που δεν υποτάχθηκε στους αποκεφαλιστές συμμάχους του Ερντογάν.

Πραγματοποίηση της επίσκεψης, μετά και την τελευταία χυδαία πρόκληση και απειλή, θα εκπέμψει στην Αγκυρα το μήνυμα της αδυναμίας, θα είναι συμπεριφορά υποτελούς. Λεφτά χρωστάμε, σε άλλους, όμως δεν θα γίνουμε κοντόσηδες και οσποδάροι του κράτους «συμμορία». Δεν μπορεί ο ντεμέκ σουλτάνος να απειλεί και μετά να έρχεται να τον τρατάρουμε γλυκό του κουταλιού κι ύστερα να κάνει μια περατζάδα στη Θράκη για να ανάψει φωτιά και να ενθαρρύνει τους μπράβους του Προξενείου.
Η κυβέρνηση οφείλει να ακυρώσει την επίσκεψη. Καλούμε το σύνολο των κομμάτων να πάρουν θέση ενάντια στην πραγματοποίησή της, διότι θα βλάψει τα εθνικά συμφέροντα. Αυτό το θηρίο δεν μπορεί να εξημερωθεί ταΐζοντάς το.

Καλούμε δε τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί επιτέλους το φρένο στο τρενάκι και να θέσει βέτο. Θα ωφελήσει την πατρίδα, το κόμμα του, τον εαυτό του κι εμείς θα του πούμε πρώτοι μπράβο, χωρίς υποσημειώσεις.
Θα κερδίσει δημοσκοπικά, εκλογικά, πράγμα που ίσως στενά μικροκομματικά βλάψει τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, όμως όταν ωφελείται η Ελλάδα, μας είναι αδιάφορο οτιδήποτε άλλο…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα