Εξι παραγωγές φέτος στο πρόγραμμα του «Ιλίσια – Βολανάκης»!

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι θεατρικές παραγωγές περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του Ιλίσια – Βολανάκης, του καλλιτεχνικού οργανισμού που έχει συνδεθεί με την πορεία και τη δράση του σπουδαίου θεατράνθρωπου Μίνωα Βολανάκη. Το θεατρικό στέκι, το οποίο τα τελευταία τρία χρόνια ανέλαβαν η συγγραφέας Παναγιώτα Παρασκευοπούλου και ο μουσικός Κώστας Ξενόπουλος, φέτος έχει ετοιμάσει για εμάς μια σειρά από ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Το πρόγραμμα της φετινής θεατρικής σεζόν ξεκίνησε με την κομεντί «Ενας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» (με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Μαρία Σολωμού), η οποία επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και τη βρεφική παράσταση «Το μωρό των πέντε αισθήσεων» σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μαραγκουδάκη, που ανεβαίνει κάθε Σάββατο.

Χθες έκανε πρεμιέρα και το κοινωνικό έργο του Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσόλα «Η λίμνη που δεν είναι πια» (φωτό), ενώ για τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του πολυβραβευμένου θρίλερ του Στίβεν Κινγκ «Misery», με τους Ρένη Πιττακή και Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Ακόμη, στις 29/11 θα κάνει πρεμιέρα το έργο «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών» (βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ευάγγελου Λεμπέση), με τον Χάρη Φλέουρα στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Κραουνάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα