Αδωνις: Δεν είναι ανήθικο κάποιος να φοροδιαφεύγει!

Από το κίνημα «Δεν πληρώνω» του ΣΥΡΙΖΑ στο κίνημα «Φοροδιαφεύγω» του Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM για να πει ότι δεν είναι ανήθικο κάποιος να φοροδιαφεύγει!Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είπε -μεταξύ άλλων-, αναφερόμενος στην υπόθεση των «Paradise Papers»: «Στον παγκόσμιο καπιταλισμό όσο οι κυβερνήσεις αυξάνουν τους φόρους κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να γλιτώσουν αυτή τη λεηλασία των εισοδημάτων τους από τις κυβερνήσεις. Ετσι δουλεύει το παγκόσμιο σύστημα». Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτό, καθώς πρόσθεσε: «Το να μπορεί κάποιος να ξεφύγει από μια κυβέρνηση που θέλει να τον υπερφορολογήσει δεν το βρίσκω καθόλου ανήθικο».

Σε ό,τι αφορά την περίληψη ονομάτων Ελλήνων πολιτών σε λίστες απόκρυψης εισοδημάτων και φοροαποφυγής, εξήγησε: «Τα “Paradise Papers” δεν είναι της Ελλάδας. Αλλά, αν εμένα μου λέτε, εάν θα έλθει μία κυβέρνηση, όπως του κ. Τσίπρα, που θέλει να φορολογήσει με 75% το εισόδημα των ανθρώπων, αν αυτός που τον φορολογεί με 75% έχει το ηθικό δικαίωμα να προσπαθήσει να μην πληρώσει το 75%, λυπάμαι που θα σας το πω, ναι, έχει το ηθικό δικαίωμα να προσπαθήσει να μην πληρώσει το 75%».
Μόνο που ξέχασε ότι στα «Paradise Papers» οι εμπλεκόμενοι ήταν πριν από την κυβέρνηση Τσίπρα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα