Κυριάκος: Παράδειγμα η Κύπρος για την έξοδο από τα Μνημόνια

«Παράδειγμα προς μίμηση» χαρακτήρισε την Κύπρο για τις οικονομικές επιδόσεις της και την έξοδο από το Μνημόνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη (φωτό) και αναφέρθηκε στην κρίση που αντιμετώπισε η Κύπρος το 2013:

«Καταφέρατε, ακολουθώντας μια αυστηρή πολιτική, αλλά ταυτόχρονα προσηλωμένη στον στόχο, να οδηγήσετε την Κύπρο στην έξοδο από τα Μνημόνια και να έχετε -όπως βλέπω τελευταία- εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να διδαχθεί από την κυπριακή εμπειρία και σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια που βιώνει ο τόπος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον 71χρονο πολιτικό, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι και η Ελλάδα μπαίνει πια σε έναν δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από τα πολλά αδιέξοδα που η κρίση προκάλεσε» είπε ο κ. Αναστασιάδης και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι, όντως, να υπάρξει μια συνέπεια στις πολιτικές που ακολουθούνται και στις προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να υπάρξει τόλμη και αποφασιστικότητα. Αυτά είναι η συνταγή της επιτυχίας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα