Σύγκρουση θηρίων

Ο Παναθηναϊκός του Πασκουάλ και η Ρεάλ του Λάσο κοντράρονται στο ΟΑΚΑ Από τον 
Γιώργο Σηφάκη 

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες είναι η αποψινό αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ρεάλ Μαδρίτης (21.00).

Αρχικά, η μονομαχία Πασκουάλ με Λάσο και η κόντρα τους, που κρατά εδώ και χρόνια. Στη συνέχεια, το σερί που θέλουν να «χτίσουν» οι «πράσινοι» για να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία και, τέλος, ο διαιτητής Λαμόνικα, στο άκουσμα του οποίου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού… έχασαν τον ύπνο τους.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και, λόγω έδρας, έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Κένι Γκάμπριελ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και θα αγωνιστεί κανονικά. Ετσι, ο Καταλανός τεχνικός τον υπολογίζει για το ματς της 9ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague κόντρα στη «βασίλισσα», όπως και τους υπόλοιπους παίκτες του. Εκτός είναι μόνο ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το πρώτο ματς των «παραθύρων» απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Για τη σημερινή μεγάλη αναμέτρηση, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εκπληκτική ομάδα και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να πετύχει πάνω από 80 πόντους ώστε να φτάσει στη νίκη: «Η Ρεάλ είναι μια εκπληκτική ομάδα. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να παίξεις άμυνα, είναι δύσκολο να το κάνεις τόσο καλά απέναντί τους, γιατί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε».

Από την άλλη πλευρά, ο Εντι Ταβάρες αποθέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν από τη μάχη της Ρεάλ με το «Τριφύλλι». Ο νέος σέντερ της «βασίλισσας» ανέφερε: «Δεν έχω παίξει ποτέ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρω ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Είναι μια ομάδα με απίστευτους οπαδούς, που στηρίζουν τους παίκτες».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα