Σημαία αντιπροσωπίας αυτοκινήτων

Ολη η επίθεση στην ίδια την ύπαρξη του Εθνους μας προέρχεται από τη σημερινή Ε.Ε.Από τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Την Τετάρτη που πέρασε, η NEΑ ΔΕΞΙΑ παρουσίασε σε μία κατάμεστη αίθουσα την ενιαία στρατηγική της για το δημογραφικό και το μεταναστευτικό. Εκεί ανακοινώσαμε και την έναρξη της συνεργασίας μας με την ENF, την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των πατριωτικών δεξιών κομμάτων, που ονομάζεται «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας», παρουσία της αντιπροέδρου της ΕΝF, της Αγγλίδας ευρωβουλευτού κυρίας Τζάνις Ατκινσον, του Ολλανδού ευρωβουλευτή κ. Αντρέ Ελισεν και του αναπληρωτή γενικού γραμματέα, του Αυστριακού κ. Ντίτμαρ Χόλτσφαϊντ. Είναι η ομάδα στην οποία ανήκουν η Μαρίν Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπο, αξιωματική αντιπολίτευση στη Γαλλία, ο Βίλντερς στην Ολλανδία, επίσης δεύτερο κόμμα, το Κόμμα Ελευθερίας στην Αυστρία, η AfD στη Γερμανία και πολλοί άλλοι, που αμφισβητούν τον πιο αντιευρωπαϊκό μηχανισμό: τη σημερινή Ε.Ε., τις δομές, τον τρόπο λειτουργίας της στο μεταναστευτικό, στο χρέος, σε πολλά.

Την επομένη τούς ξεναγήσαμε στη Βουλή των Ελλήνων. Μπήκαμε στα θεωρεία και παρακολούθησαν για λίγα λεπτά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, την ώρα που μιλούσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Αριστερά του προέδρου, όπως κοιτάς, κάλυπτε την Ελληνική Σημαία η γνωστή σημαία που θυμίζει αντιπροσωπία αυτοκινήτων, η σημαία της υπερεθνικής ελίτ, των δικαιωματιστών τροτσκιστών, σοσιαλιστών, της απάτριδος παρακμιακής γραφειοκρατίας, που διευκολύνει τον εποικισμό. Η σημαία της Ε.Ε.

Συζητώντας μαζί τους διαπίστωσα γρήγορα ότι η ίδια επίθεση στην ταυτότητα, η ίδια πολιτική τού άρατε πύλας στην παράνομη μετανάστευση, με ασύδοτη δράση του διεθνούς παρακράτους των ΜΚΟ, συμβαίνουν σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, πλην της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας. Η δε αντίδραση στο ιερατείο των Βρυξελλών όλο και μεγαλώνει. Εάν κανείς σκύψει και μελετήσει την πηγή όλων των «πολιτικά ορθών» καταστροφικών πολιτικών και στη χώρα μας και αναζητήσει την πηγή τους, πάντα καταλήγει στις κάμαρες και παρακάμαρες ΜΗ εκλεγμένων γραφειοκρατών της Ε.Ε. Τίποτα δεν ήταν και δεν είναι τυχαίο. Δεν ήταν τυχαία η απάλειψη του επιθέτου «Εθνικής» από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Τώρα είναι σκέτο υπουργείο Παιδείας, διά βίου

Αποκολοκύνθωσης και Γενιτσαρισμού και υπουργείο Αμυνας. Σκέτα. Ανευ εθνικού προσδιορισμού. Οπως δεν είναι τυχαία τα κατάπτυστα γενιτσαρικά βιβλία στη Μέση Εκπαίδευση, η προώθηση ως πανεπιστημιακών καθηγητών και στα κέντρα αποφάσεων της εκπαιδευτικής πολιτικής, απίθανων μούτρων της πιο δυσώδους μηδενιστικής και ανθελληνικής κλίκας. Ο λαός πληρώνει γενίτσαρους για να κάνουν τα παιδιά του γενίτσαρους και τα πανεπιστήμια χαβούζες του κοκκινόμαυρου ολοκληρωτισμού. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε η παρανοϊκή πολιτική του «καλωσορίσματος» των λαθραίων, που αποτελεί κράχτη, μαγνήτη για να έρθουν μιλιούνια, ούτε η ποδηγέτηση όλης της ευρωγραφειοκρατίας από το διαβόητο «Open borders» ούτε η ασύδοτη δράση από τις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες. Τώρα προωθούν και νόμο ώστε οι «υπερασπιστές των δικαιωμάτων» να έχουν ένα είδος ασυλίας, ένα δίχτυ θεσμικής προστασίας, για να μη «στοχοποιούνται». Δηλαδή οι άπλυτοι και ασύδοτοι αλληλέγγυοι θα έχουν πλέον και ειδικό νομικό καθεστώς, σαν δικαστές ή δικηγόροι!

Το βαρέλι έχει ακόμη πιο κάτω και η ασυδοσία αυτού του αντεθνικού και αντιευρωπαϊκού παρακράτους θράσος που περισσεύει. Ολα, μα όλα αυτά, όλη η επίθεση στην ίδια την ύπαρξη του Εθνους μας, στην ταυτότητα, στην παιδεία, στην κοινωνική συνοχή και την επιβίωσή του, στην Ορθοδοξία και την οικογένεια, όλο το βλακώδες ολοκληρωτικό πλέγμα των νομοθετημάτων που αποβαίνουν ρατσιστικά κατά των Ελλήνων και των άλλων ευρωπαϊκών Εθνών και φυσικά κατά του Χριστιανισμού, όλα όσα βάλλουν κατά των συμφερόντων μας, της μητρότητας και της οικογένειας, προέρχονται από τη σημερινή Ε.Ε. Αυτή η κλίκα, η χρυσοκάνθαρη ψευτοελίτ, που οδηγεί τα Εθνη της Ευρώπης στον αυτοχειριασμό, είναι οι πιο φανατικοί αντιευρωπαίοι, αφού μισούν τον αληθινό πλούτο της ηπείρου μας, την ποικιλία των Εθνών της, που τα ενώνουν η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός. Κάποιοι παραπήραν αέρα.

Ο τροχός θα γυρίσει, οι μόδες και οι συσχετισμοί αλλάζουν. Θα έρθει πάλι η ώρα των ευρωπαϊκών Εθνών, που θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους από το παράλογο, από αυτό τον μισητό ολοκληρωτισμό. Η Υβρις θα ακολουθηθεί, όπως πάντα, από τη Νέμεση. Οι αντιευρωπαίοι είναι αυτοί που υπηρετούν την ισοπέδωση, τον εποικισμό, την ανελευθερία, τη δικτατορία των πιο απίθανων μειοψηφιών. Οι αληθινοί Ευρωπαίοι, αυτοί που αγωνίζονται για την Ευρώπη, είμαστε εμείς, γιατί πάνω απ’ όλα αγωνιζόμαστε ο καθένας για το Εθνος του, την Πατρίδα του. Και μόνο άνθρωποι που αγαπούν βαθιά την Πατρίδα τους έχουν τιμή και αξιοπρέπεια, διότι είναι τόσο φυσικό και υγιές όσο το να αγαπάς τους γονείς σου, τα αδέρφια σου, τα παιδιά σου, τη γυναίκα σου. Και γι’ αυτό θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να φτιάξουμε μια άλλη Ευρώπη. Ελεύθερη και με αλώβητο τον πολιτισμικό πλούτο των Εθνών της.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα