Υπό 24ωρη φύλαξη η εισαγγελέας της υπόθεσης «Noor 1»

Υπό στενή αστυνομική προστασία σε 24ωρη βάση βρίσκεται πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιεισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1». Ο λόγος που η Αστυνομία προχώρησε στην ενίσχυση των μέτρων προστασίας της εισαγγελικής λειτουργού ήταν ένα περίεργο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο Οκτώβριο δύο άτομα φέρεται ότι επιχείρησαν να εισβάλουν στο διαμέρισμα της Ειρήνης Τζίβα. Η αντιεισαγγελέας, με επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ., ενημέρωσε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι απειλείται η ζωή της.

Οι δράστες έφτασαν μέχρι τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, όμως μόλις αντιλήφθηκαν τις κάμερες κάλυψαν τα πρόσωπά τους, ενώ στη συνέχεια ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη διαχειρίστρια και ισχυρίστηκαν πως μοιράζουν φυλλάδια.

Για το ύποπτο περιστατικό διενεργείται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία ή αν με την ενέργειά τους στρέφονταν κατά της σωματικής ακεραιότητας της Ειρήνης Τζίβα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εν λόγω επιστολή της προς τις αρμόδιες Αρχές η κυρία Τζίβα αναφέρεται και σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα που έχουν καταφερθεί εναντίον της, εξαιτίας της επιμονής της να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την έρευνά της, ανεξάρτητα από το αν προκαλεί «ενόχληση» σε κάποιους ισχυρούς παράγοντες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα