Μετ’ εμποδίων όλες οι συγκοινωνίες την Πέμπτη

Παραλύει η χώρα την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Ειδικότερα, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι συρμοί του μετρό και του τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν τα τρένα και ο προαστιακός. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από σήμερα τα μεσάνυχτα έως αύριο τα μεσάνυχτα και των αμαξοστοιχιών 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη), που αναχωρούν στις 23.55 και 23.00 αντίστοιχα, ενώ αύριο το βράδυ θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα της απεργίας και έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους είτε από φυσικά σημεία πώλησης είτε μέσω διαδικτύου δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα ισχύουν σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, οι επιβάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα trainose.gr και να τηλεφωνούν στον αριθμό 14511.
Τέλος, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας, καθώς στην αυριανή απεργία θα συμμετάσχουν και οι ναυτεργάτες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα