Στην υγειά των κορόιδων!

Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού γωνία χθες το πρωί στις 11.15. Ενα πολυτελές αυτοκίνητο των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα και ένα «βανάκι» μεταφέρουν, με τη συνοδεία δύο αυτοκινήτων της Ασφάλειας, που έχουν αναμμένους τους μπλε «φάρους» τους, το κοινοτικό κλιμάκιο της τρόικας, που επισκέπτεται την Αθήνα.

Οι πεζοί, που αναμένουν να διασχίσουν τη διάβαση, βρίζουν ή έχουν οργισμένα πρόσωπα, μηδενός εξαιρουμένου! Αλλά κάποιος, συνοδευόμενος από συνεργάτη που του κρατά την τσάντα, γελάει… Είναι ο πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας από το 1982 έως το 1989 και τότε κολλητός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου Στέλιος Παναγόπουλος (και, για να μην ξεχνιόμαστε, και γαμπρός του Π. Μολυβιάτη κατά την ίδια εποχή της «συγκατοίκησης» του προέδρου Καραμανλή και του πρωθυπουργού Ανδρέα).

Προφανώς, ο κ. Παναγόπουλος, όταν γελούσε, δεν συνειδητοποιούσε ότι οι αιτίες των σημερινών δεινών πηγάζουν στην αμαρτωλή δεκαετία του ’80, με την οικονομική πολιτική Παπανδρέου, της οποίας ο ίδιος ήταν πρόθυμο στήριγμα (προβληματικές επιχειρήσεις, δάνεια σε κομματικούς φίλους κ.λπ.). Ή μήπως ο κ. Παναγόπουλος τέσσερις ώρες αργότερα το συνειδητοποίησε και γι’ αυτό μετέβη (πάντα με το πούρο του) στο πολυτελές «17» της οδού Λυκαβηττού; Ξέρετε… Οχι, για να πνίξει τον καημό και τη λύπη του, αλλά για να πιει στην υγειά των Ελλήνων. Στην υγειά των κορόιδων!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα