Πασκουάλ: «Η Εφές είναι στην καλύτερη φάση της»

Να κρατήσει απόρθητο το «φρούριο» θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε (21.15, NOVASPORTS 2) στο «Νίκος Γκάλης» την Εφές για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ζητούμενο είναι η όγδοη εντός έδρας νίκη, κάνοντας παράλληλα το 11-5 στη διοργάνωση. Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ανέφερε για την αποψινή αναμέτρηση: «Πρώτα απ’ όλα, ο Ντέρικ Μπράουν θα παίξει εναντίον μας, ενώ απουσίαζε από την αναμέτρηση στην Τουρκία. Δεύτερον, θα παίξει και ο Ντράγκιτς. Ουσιαστικά θα παίξουμε απέναντι στην Εφές που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υποστήριξε: «Αυτό το ματς θα είναι πολύ επικίνδυνο. Σίγουρα υπάρχει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με κάτω το κεφάλι».

Στον αντίποδα, ο Μπράιαν Ρόμπερτς υπέστη ελαφριάς μορφής θλάση, αποφεύγοντας τα χειρότερα, ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μιλάνο στο ΣΕΦ. Βέβαια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Μάντζαρη, Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να καλύψει το κενό του.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, υποδέχεται σήμερα στις 18.00 τη Ζιρόνα στο ΔΑΚ Γλυφάδας για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Γιούροκαπ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα