«Φάουλ» του Μουζάλα για τους οκτώ Τούρκους

Παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου, βλέπει «βάσιμες ενδείξεις ότι είναι πραξικοπηματίες»Εν είδει… δικαστή ο Γιάννης Μουζάλας εκτίμησε ότι υπάρχουν «βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί είναι πραξικοπηματίες» – μια δήλωση που αναπαρήγαγε σχεδόν σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος. Κι αυτό παρόλο που ο Αρειος Πάγος είχε αποφανθεί ακριβώς το αντίθετο για τους οκτώ στρατιωτικούς. 

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής διέψευσε ότι είχε ενημερωθεί νωρίτερα για τη χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών και ότι δεν πληροφόρησε την κυβέρνηση, ενώ ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι στη Μόρια θα υπάρξουν και άλλοι νεκροί απάντησε άλλα αντί άλλων!

Είπε δηλαδή ότι το ζητούμενο είναι η ευρύτερη εικόνα, ότι παρά τη μεγάλη εισροή προσφυγικού κύματος στην Ελλάδα δεν υπήρξαν επιδημία ή άλλες ασθένειες. Από κοντά κι ο υφυπουργός του Γιάννης Μπαλάφας, που δήλωσε χθες ότι «δεν υπάρχει τρομερή καταστροφή στις τοπικές κοινωνίες των νησιών από τους μετανάστες»!

«Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η -με κάθε τίμημα- παραμονή τους στις καρέκλες της εξουσίας» σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Οσο για την παραμονή του στην κυβέρνηση, ο κ. Μουζάλας απάντησε με… χρησμό: «Θα εξαρτηθεί. Δεν μπορώ να σας πω ότι έκλεισε ο κύκλος, αλλά νομίζω ότι όλοι οι κύκλοι κλείνουν κάποτε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα