ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Γιατί η επιδίωξη των πολιτικών για διαιώνιση της εξουσίας τούς οδηγεί στην παραχώρηση της Ιστορίας μας στα ΣκόπιαΑπό τον
Αλκιβιάδη Κ. Κεφάλα*

Η κοινωνική βιολογία αναλύει τη συμπεριφορά των ζώων, τετράποδων ή δίποδων, σε σχέση με το γονιδίωμα. Ο βιολόγος Lyall Watson στο βιβλίο του «Η σκοτεινή φύση» τεκμηριώνει ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά ερμηνεύεται μέσω της τάσης που έχουν τα γονίδια ενός ατόμου να διαιωνίζονται βιαίως μέσω τριών αξιωμάτων: Η αλληλεγγύη μεταξύ των ατόμων είναι θεμιτή μόνο για τα συγγενικά πρόσωπα, η εχθρότητα προς όλους τους άλλους είναι υποχρεωτική και, τέλος, τα άτομα πρέπει να επιδιώκουν διαρκώς την εξαπάτηση των πάντων. Η πιστή εφαρμογή των τριών αξιωμάτων οδηγεί στην κατάληψη της εξουσίας επειδή μόνο αυτή διαιωνίζει επιτυχώς τα γονίδια, ισχυρίζεται ο δρ Watson. 

Εάν αποδεχτούμε την ανωτέρω αξιωματική τριάδα, μπορούμε να αντιληφθούμε τη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος, το οποίο «μάχεται» με φανατισμό για την κατάκτηση της εξουσίας, η οποία προϋποθέτει την αποδόμηση του προτύπου του «ήρωα» και την αντικατάστασή του από τον «αντιήρωα», επειδή οι ηρωικές πράξεις του παρελθόντος εύκολα συγκρίνονται με την πολιτική αθλιότητα του σήμερα.
Για τον λόγο αυτόν οι πολιτικοί επιχειρούν να ακυρώσουν τη συλλογική μνήμη και την Ιστορία της χώρας με σκοπό να εξαφανιστεί η συγκριτική δυνατότητα στο μέλλον της αντιπαράθεσης του μεγαλείου με τη χυδαιότητα.

Η μέθοδος εξαπάτησης των πολιτικών βασίζεται στη χρήση του πανθέου των ιδεών, από τις οποίες εμπνέονται οι ηρωικές πράξεις, ως μέσο για την κατάληψη της εξουσίας. Οταν το επιτυγχάνουν, υιοθετούν άμεσα τις αρχές της κοινωνικής βιολογίας, τοποθετώντας τα συγγενικά τους πρόσωπα σε ανώτερες κρατικές και διοικητικές θέσεις, είναι εχθρικοί και αλαζόνες προς τους πολίτες και τις βιοτικές ανάγκες των, εξασκώντας παράλληλα την πρακτική της διαρκούς εξαπάτησης των πολιτών με επιστημονική μεθοδολογία.

Ο πολιτικός, πριν καταλάβει την εξουσία, δηλώνει «αριστερός» και διαρρηγνύει με θεατρική μαεστρία τα ιμάτιά του υπέρ της ιδεολογίας του. Μόλις, όμως, μετασχηματισθεί σε εξουσιαστή, όχι μόνο δεν σκίζει τα Μνημόνια, αλλά, αντιθέτως, τα πολλαπλασιάζει, δεν καταργεί τον ΕΝΦΙΑ, αλλά, αντιθέτως, τον γενικεύει, δεν αυξάνει τις συντάξεις και το κατώτερο ημερομίσθιο, αλλά, αντιθέτως, τα εκμηδενίζει.

Γράφει στα παλαιά των υποδημάτων του το δημοψήφισμα και τη βούληση του ελληνικού λαού, καταργεί το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία και, ενώ έχει προσκαλέσει όλη την υφήλιο να εποικίσει τον ελληνικό χώρο, χορηγώντας πολιτικό άσυλο σε όποιον δεν ομιλεί ελληνικά, μόλις υπάρξει έστω και η παραμικρή υπόνοια διακύβευσης της εξουσίας του, δεν διστάζει να δηλώσει ότι «οι οχτώ Τούρκοι αξιωματικοί που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα είναι μάλλον πραξικοπηματίες» και, συνεπώς, δυνητικά στο μέλλον μπορεί να απελαθούν πίσω στην Τουρκία.

Ενας άλλος πολιτικός, που ανήκει στο αντίπαλο «ιδεολογικό στρατόπεδο» πριν καταλάβει την εξουσία, παρουσιάζεται ως «εθνοπατριώτης», Μακεδονομάχος, εχθρός του εποικισμού της χώρας από τους μουσουλμάνους, υπερασπιστής της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδος, της Ιστορίας της, του χώρου της, των συμβόλων της.

Μόλις, όμως, καταλάβει έστω και μικρό μέρος της εξουσίας, ψηφίζει την ανέγερση του τεμένους στην Αθήνα, δεν διστάζει να παρουσιάζεται συμβιβαστικός στην εκχώρηση της ελληνικής Ιστορίας σε ένα τεχνικό κράτος, ενώ δηλώνει ότι η «σύνθετη ονομασία είναι αναπόφευκτη επειδή οι σφετεριστές έχουν μεγαλώσει με αυτό το ιδεολόγημα».

Συμπερασματικά, ο λόγος της παραχώρησης της ελληνικής Ιστορίας στους Σκοπιανούς από το πολιτικό σύστημα έχει να κάνει με την επιτυχή διαιώνιση των γονιδίων τους μέσω της εξουσίας, ώστε να λαμβάνουν περίπου τα 8.000 ευρώ τον μήνα, που είναι ο μισθός των βουλευτών, των υπουργών και όλων των άλλων «προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων».

Για να παραμείνουν όλοι αυτοί στην εξουσία και να εξακολουθούν να μισθοδοτούνται θα πρέπει να εξυπηρετούν τα γεωπολιτικά σχέδια των ΗΠΑ, των Γερμανών και των Τούρκων, έστω και αν αυτά αντιτίθενται στα συμφέροντα της πατρίδας των. Αλλωστε, η διείσδυση του George Soros, που στηρίζει το σκοπιανό ιδεολόγημα, στο πολιτικό σύστημα είναι ευθέως ανάλογη της τάσης που αυτό έχει να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό κράτος.

*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα