Νέα «σφαλιάρα»

Τραγική εμφάνιση και εκτός έδρας συντριβή του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά από τη Χίμκι με 82-54Από τη
Μαρία Τσίχλα

Εφιαλτικό βράδυ στη Ρωσία! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι με κατεβασμένα τα χέρια, αυτήν τη φορά από τη Χίμκι με 82-54, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το νέο στραπάτσο προκάλεσε δυσφορία στη διοίκηση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα (11-8), οι οποίοι τρέχοντας σερί 18-0 μέσα σε 5 λεπτά έκαναν το σκορ 21-5 στο 6′.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Πειραιώτες (13-6) να δείχνουν κουρασμένοι στο… μυαλό, προβληματίζοντας ιδιαίτερα με την εμφάνισή τους, η οποία ήρθε μερικές μέρες μετά τη «σφαλιάρα» στο σπίτι της Μπασκόνια (86-54).

Μάλιστα, η διαφορά των 24 πόντων (49-25) που πήρε η Χίμκι στο ημίχρονο αποτελεί το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ανήμποροι να σταματήσουν τον ρυθμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, την ίδια στιγμή που ο Σφαιρόπουλος επέμενε να χρησιμοποιεί τον Μιλουτίνοφ (δεν ήταν σε καλή βραδιά), περνώντας στον αγώνα τον Μπόγρη στο τέταρτο δεκάλεπτο και αφού όλα είχαν τελειώσει.

Εκτός ο ΜακΛιν

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμεινε ο ΜακΛιν, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός τον Ερυθρό Αστέρα (26/1).

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 49-25, 65-38, 82-54.

ΧΙΜΚΙ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Σβεντ 19 (2), Χάνεϊκατ 6 (2), Βίαλτσεφ 3 (1), Ζαΐτσεφ, Μάρκοβιτς 7 (1), Μόνια, Γκιλ 7 (1), Τοντόροβιτς 4, Ζούμπκοφ, Αντερσον 8, Τζένκινς 16 (4), Τόμας 12 (2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 5 (1), Μιλουτίνοφ 6, Στρέλνιεκς 10, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3 (1), Ρόμπερτς 2, Μπόγρης, Ουίλτζερ 11 (3), Τόμπσον 4.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα