ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

Η πολύτιμη βοήθεια των… καθεστωτικών αντιεξουσιαστών στις υπεροπτικές ελίτΑπό τον
Τηλέμαχο Χορμοβίτη*

Ανεξάρτητα από τη γνώμη που έχει κάποιος για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το συλλαλητήριο της Κυριακής ήταν ακόμη μία εξέγερση του απλού κόσμου εναντίον των ελίτ. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, αυθόρμητα, χωρίς καθοδήγηση, αψήφησαν τα μεγάλα κόμματα που τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας, αδιαφόρησαν για τα ΜΜΕ που τους λοιδορούσαν και βγήκαν στους δρόμους για να εκφράσουν τη γνώμη τους. Και αυτό έχει την αξία του.

Ομως, δίπλα σε πολιτικούς και κονδυλοφόρους που αποκαλούσαν όλους όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο «χρυσαυγίτες» και… «ηλίθιους», να σου και οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» που επιτέθηκαν σε διαδηλωτές, τραυματίζοντας μια γυναίκα.

Κάτι περίεργα πράγματα όμως… Κατά διαβολική σύμπτωση, σε όλη τη Δύση όποιος τα βάζει με το σοσιαλφιλελεύθερο κράτος και τις πολιτικές του κάποια στιγμή θα γνωρίσει και το βαρύ χέρι των δήθεν αντισυστημικών ακροαριστερών γκρουπούσκουλων. Σ

την Αμερική και στην Ευρώπη όσοι αντιδρούν στις παλαβομάρες του «πολιτικά ορθού» δικαιωματισμού, αν είναι τυχεροί και γλιτώσουν από τους αντιρατσιστικούς νόμους του καθεστώτος, θα τους αναλάβουν οι Αντιφάδες που με ωμή βία θα τους εμποδίσουν να μιλήσουν σε πανεπιστήμια και σε άλλους χώρους.

Στην Ελλάδα οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της πολιτικής «Refugees Welcome» που προμοτάρουν η Ε.Ε., η Μέρκελ και ολόκληρο το εγχώριο πολιτικό σύστημα, δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους μας «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι στα νησιά απειλούν και τραμπουκίζουν τους κατοίκους που έχουν απηυδήσει από τα συνεχή μεταναστευτικά ρεύματα («θα σου κάψουμε το μαγαζί» είπαν πριν από λίγες μέρες σε καταστηματάρχη στη Μυτιλήνη).

Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι δήθεν επαναστάτες είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι ή το μακρύ χέρι (εσείς διαλέγετε) του καθεστώτος. Κάνουν τη βρομοδουλειά που οι ευαισθητούληδες liberals δεν τολμούν να κάνουν και φιμώνουν με τη βία όλους όσους δεν μπορούν να φιμώσουν (ακόμη!) οι νόμοι του «πολιτικά ορθού» κράτους . Γι’ αυτό και η πρωτόγνωρη ανοχή στη δράση τους.

Σήμερα, ο πραγματικός αντισυστημικός, ο πραγματικός επαναστάτης είναι ο απλός συντηρητικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που, κόντρα στα σχέδια των ελίτ, φωνάζει εναντίον της κρατικά επιβαλλόμενης μαζικής μετανάστευσης, διεκδικεί να είναι εκείνος που θα αποφασίζει για το μέλλον του, προτιμά το έθνος-κράτος από ανεξέλεγκτες υπερεθνικές οντότητες, ψηφίζει Τραμπ και Brexit, κατεβαίνει να διαδηλώσει για τη Μακεδονία. Αυτόν τον άνθρωπο φοβούνται οι υπεροπτικές ελίτ και κάνουν ό,τι μπορούν για να του κλείσουν το στόμα. Στην προσπάθειά τους αυτή η βοήθεια των… καθεστωτικών αντιεξουσιαστών είναι ομολογουμένως πολύτιμη.

*Νομικός

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα