«Σφάζεται» ο Βαξεβάνης με τον Τριανταφυλλόπουλο για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Βαριές κουβέντες για τη δημοσιοποίηση στοιχείων προστατευόμενης μάρτυρος της NovartisΤο ηλεκτρονικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr, που ανήκει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, σχετικά με τα στοιχεία της μιας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στο σκάνδαλο Novartis προκάλεσε την ανταλλαγή πυρών μεταξύ του ίδιου και του συναδέλφου του Κώστα Βαξεβάνη.

Ο τελευταίος σε άρθρο του με τίτλο «Αλήτες, ρουφιάνοι, Μάκηδες» αποκαλεί τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο «ξέχειλο βόθρο της αθλιότητας» και υποστηρίζει ότι υλοποιεί «συμβόλαιο», με στόχο «να εκφοβίσει όποιον η πλευρά των εμπλεκόμενων θεωρεί απειλή, είτε επειδή μίλησε είτε επειδή φοβάται πως θα μιλήσει».

Επίσης, τον κατηγορεί ότι στοχοποιεί μια γυναίκα και τη θέτει σε κίνδυνο.

«Δεν ξέρω αν είναι ρουφιάνος ο Μάκης, αν δηλαδή το κορίτσι αυτό είναι μάρτυρας, οπότε τη δίνει, πάντως ζει με την ψυχολογία του ρουφιάνου καταδότη» υποστηρίζει ο Κώστας Βαξεβάνης, που καταλήγει: «Ετσι είναι ο Μάκης. Δεν ξέρω αν είναι ρουφιάνος, αν δηλαδή το κορίτσι αυτό είναι μάρτυρας, οπότε τη δίνει, πάντως ζει με την ψυχολογία του ρουφιάνου καταδότη. Τοξικός και επικίνδυνος. Αν δεν ήταν Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, θα έλεγα σαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του zougla.gr απάντησε με δικό του άρθρο, που φέρει τον τίτλο «Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και πέρασε… γενεές δεκατέσσερις τον συνάδελφό του.Κατηγόρησε τον Κ. Βαξεβάνη για «χυδαία συμπεριφορά», η οποία -κατά τον ίδιο- οφείλεται σε επαγγελματικό φθόνο. Οπως σημειώνει, επί της ουσίας το FBI έδωσε τα στοιχεία της γυναίκας. «Τους λόγους τούς γνωρίζει η αμερικανική υπηρεσία και μόνον. Το zougla.gr απλώς ανέγνωσε τα κείμενα και στη συνέχεια έκανε τη δημοσιογραφική δουλειά, που ως ενημερωτικό site έχει την υποχρέωση να κάνει. Δεν αρκέστηκε στο να παπαγαλίσει την έκθεση του FBI» ανέφερε ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος και συνέχισε:

«Η αποκάλυψη του zougla.gr απλώς ακύρωσε την επιχειρηματολογία περί κουκουλοφόρων. Αλλά ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ούτε αριστερός ούτε καν συριζαίος, διότι, αν ήταν, θα το είχε αντιληφθεί. Καλά κρασιά, κ. Κώστα Βαξεβάνη» καταλήγει στην αποστομωτική απάντησή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα