Τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Αντόνοφ θα δώσουν απαντήσεις

Οι λεπτομέρειες γύρω από την τραγική πτήση του μοιραίου Αντόνοφ An-148 έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο οι ώρες περνούν, την ώρα που το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους εντοπίστηκε από τις Αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα. Οπως έγινε γνωστό, μεταξύ των 71 θυμάτων του αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας βρίσκονταν και πέντε παιδιά, το μικρότερο αυτών ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις πέντε ετών!
Και ενώ οι διασώστες βρίσκουν παντού τμήματα πτωμάτων, ένας άνδρας, ο 35χρονος Μάξιμ Κολομέιτσεφ, και η 25χρονη σύντροφός του, που είχαν βγάλει εισιτήρια για τη μοιραία πτήση, τα οποία άλλαξαν τελευταία στιγμή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δήλωσαν ευγνώμονες για την καλή τους τύχη.

«Εχασα 10.000 ρούβλια (140 ευρώ) αλλάζοντας το εισιτήριο, αλλά έχουμε τις ζωές μας» δήλωσε συγκινημένος για την ανέλπιστη τύχη τους. Οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής συνεχίζονται αμείωτες και εκπρόσωπος της υπηρεσίας αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων είπε στο Sputnik πως το δεύτερο μαύρο κουτί που εντοπίστηκε είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Η διοίκηση της Saratov Airlines πάντως αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τις πτήσεις με An-148, αν και τόνισε πως «πριν από την αναχώρηση της πτήσης 6B-703 Μόσχα – Ορσκ στις 11 Φεβρουαρίου 2018 διεξήχθησαν όλοι οι έλεγχοι συντήρησης, στους οποίους δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στο αεροσκάφος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα