Καβγάς Μητσοτάκη με Μαξίμου για τα γκαζάκια στη Μαρέβα

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής αναζητούν οι αστυνομικοί τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, χθες τα ξημερώματα, στην είσοδο των γραφείων της εταιρίας ενδυμάτων Zeus & Dione, που ανήκει στη Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του πρόεδρου της Ν.Δ. Ο εμπρηστικός μηχανισμός από τέσσερα γκαζάκια εξερράγη γύρω στις 3 και προκάλεσε υλικές ζημιές στην εξωτερική πόρτα του κτιρίου, επί της οδού Τάκη 6, στου Ψυρρή. Το οπτικό υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης, τόσο της επιχείρησης όσο και της διπλανής, εξετάζεται καρέ καρέ, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι τέσσερις άγνωστοι που τοποθέτησαν τα γκαζάκια.

Για συστηματική επιχείρηση εξόντωσής της κάνει λόγο η Μαρέβα Μητσοτάκη σε δήλωσή της, ενώ σημειώνει ότι οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μαξίμου. Μάλιστα, κατονομάζει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη ως «εκτελεστικό όργανο».

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στo twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «υπόγεια του Μαξίμου», ενώ τόνισε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει». «Στα υπόγεια του Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο» απάντησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την «απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη» για την επίθεση στα γραφεία της κυρίας Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα