Πάλι «Δέκα Μικροί Μήτσοι»!

Επανέρχονται από τον Λάκη Λαζόπουλο (για οκτώ επεισόδια) στον ΑΝΤ1 από τον ΜάρτιοΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Η επιστροφή που όλοι περιμέναμε είναι πραγματικότητα! Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του Λάκη Λαζόπουλου επανέρχονται, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, για οκτώ επεισόδια, και μάλιστα από τον Μάρτιο!
Πώς περνά ο αστυνόμος Φευγουλέας, έχοντας από πάνω του αριστερή κυβέρνηση;

Τι κάνει η χήρα Μήτση σήμερα, που ο γιος της έχει επιτέλους το δικαίωμα να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης; Και η Μισέλ, το ξανθό κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, μαζί με τον Τζίμη τον φλώρο, αυτά τα οκτώ χρόνια Μνημονίου πώς ζουν χωρίς σούσι; Μήπως ο Μήτσος-γύφτος έχει πάρει πλέον την εκδίκησή του, καθώς οι περισσότεροι Ελληνες του μοιάσαμε με τους μισθούς πείνας που παίρνουμε; Αραγε, ο Μήτσος-γριά με τη χιλιοκομμένη σύνταξή της με τι αλχημείες ζει; Αλλά και η Μήτση Καραμήτση, η λαϊκή τραγουδίστρια, πώς τα βγάζει πέρα τώρα, που τα μπουζούκια λειτουργούν δύο ημέρες την εβδομάδα γιατί λεφτά δεν υπάρχουν; Και η Εμμανουέλα Γρουμπουλάκη συνεχίζει να είναι πλούσια με το κινητό ανά χείρας ή την τσάκισε ο ΕΝΦΙΑ; Αλλά και ο κλασικός Μήτσος σχολιάζει ακόμη τα κιλά της Ελενίτσας του ή, από την ανέχεια, η Ελενίτσα έγινε… Σκάρλετ Γιόχανσον; Τέλος ο Μήτσος-ανθρωπάκος, αυτός ο φοβισμένος πολίτης, θα κάνει επιτέλους την άσκηση θάρρους 10.000.000 και θα στείλει όλους τους εγχώριους και εξωτερικούς εχθρούς της χώρας στο καλό, λέγοντας το μεγάλο «Οχι»;

Μία από τις πιο επιτυχημένες σατιρικές κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, που παιζόταν από το 1992 έως το 2004 στο Mega (συνολικά 48 επεισόδια), σε σενάριο Λάκη Λαζόπουλου και σκηνοθεσία Αθηνάς Αϊδίνη, επιστρέφει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τον Μάρτιο στον ΑΝΤ1, με οκτώ νέα επεισόδια που θα πιάσουν τον σφυγμό της εποχής μέσα από τους διαφορετικούς βασικούς χαρακτήρες, τους οποίους θα υποδυθούν ο Λάκης Λαζόπουλος και αξιόλογοι συνάδελφοί του.

Ο ιδιοφυής δημιουργός και ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος ετοιμάζουν με πολύ ενθουσιασμό την επιστροφή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», μιας σατιρικής σειράς που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη επιτυχία της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθώς άγγιξε το 60% της θεαματικότητας και αποτέλεσε τομή πάνω στη σάτιρα. Μετά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha, o Λάκης Λαζόπουλος προτίμησε να απέχει από τη μικρή οθόνη για να φορτώσει ξανά τις… μπαταρίες του. Από το φθινόπωρο, φήμες ήθελαν τον δημοφιλή δημιουργό να επιστρέφει με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» στον ΑΝΤ1, και αυτό είχε σχολιαστεί από όλους τους ανθρώπους της τηλεοπτικής αγοράς με πολύ θετικό τρόπο, καθώς η έμπνευση και η πένα του Λάκη μπορεί να σατιρίσουν, σαν άλλο χειρουργικό νυστέρι, τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και της εποχής μας.

Αλλωστε, η πρωτοτυπία και η επιτυχία των «Δέκα Μικρών Μήτσων» οφείλονται στην ποικιλία των ρόλων, που «πιάνουν» όλους τους χαρακτήρες της ελληνικής καθημερινότητας, καθώς και στο μοναδικό, καυστικό χιούμορ του δημιουργού. Ο Λάκης Λαζόπουλος εργάζεται σε εντατικούς ρυθμούς και, όπως όλα δείχνουν, θα «κεντήσει» με τις νέες περιπέτειες του Μούτσου στον καιρό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι γνωριμίες μέσω facebook δίνουν και παίρνουν, και με την Ντίμη την κομμώτρια να κλαίει τα ποστίς και τα εξτένσιον που θα της έχουν μείνει στο ράφι λόγω ελάχιστης πελατείας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα