Μούσκεμα η Βουλή!

Η νεροποντή λίγο έλειψε να καταστρέψει τα πανάκριβα μηχανήματαΝερά έβαλε χθες η οροφή της Ολομέλειας της Βουλής, με τους υπαλλήλους να αναγκάζονται να επιστρατεύσουν καλύμματα προκειμένου να προστατεύσουν τα πανάκριβα μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στα βουλευτικά έδρανα.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, το νερό της βροχής πέρασε μέσα από τον γυάλινο θόλο της οροφής, με τις σταγόνες να κατευθύνονται κυρίως προς τα έδρανα των βουλευτών του ΚΚΕ.

Οπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός και εκλήθησαν αμέσως οι τεχνικές υπηρεσίες για να ελέγξουν τη ζημιά και να αποκαταστήσουν άμεσα τη διαρροή. Να σημειωθεί πως το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας κόστισε χιλιάδες ευρώ στη Βουλή, αλλά τελικά αποδεικνύεται «ανυπεράσπιστο» απέναντι στα καιρικά φαινόμενα, αφού δεν αρκούν παρά μόνο λίγες σταγόνες βροχής για να το βραχυκυκλώσουν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα παραδέχθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές, τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα φαίνεται πως έχουν πρόβλημα και με το φως, καθώς η οθόνη των υπολογιστών που θα έχουν μπροστά τους για να ψηφίζουν γυαλίζει, κυρίως τις πρωινές ώρες, λόγω του φωτός που μπαίνει από τη γυάλινη οροφή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν τι ψηφίζουν!

Να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με πληροφορίες έχει δρομολογηθεί ήδη η πλήρης αποκατάσταση της γυάλινης οροφής της Ολομέλειας της Βουλής, με τις εργασίες ωστόσο να μην έχουν προγραμματιστεί ακόμη, αφού η αίθουσα θα πρέπει να παραμείνει κλειστή για αρκετές ημέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα