Απάντηση της «δημοκρατίας» στον πανικόβλητο κ. Βενιζέλο

H «δημοκρατία» σήμερα αποκαλύπτει έγγραφο της Novartis που περιλαμβάνει τον κ. Βενιζέλο και άλλα πολιτικά πρόσωπα σε “προωθητικές ενέργειες”. Μάλιστα η εταιρεία προϋπολογίζει και συγκεκριμένο μπάτζετ!!! O κ. Βενιζέλος αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη Novartis ή να διαψεύσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, απαντά ότι την επίμαχη περίοδο είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή… ακόμα χειρότερα.

Κατά τα άλλα μιλά για “καρνάβαλους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας” και υποστηρίζει ότι “κούρεψε ομόλογα των φαρμακευτικών με το PSI”. Ξέχασε όμως ότι κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία…

Στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου.

Εγγραφο-βόμβα «μπλέκει» τον Βενιζέλο (και το ΙΟΒΕ επί Στουρνάρα)

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα