Τσίπρας – Καμμένος κοντά στους «αετούς» του Αιγαίου

Με την κοινή τους εμφάνιση στη Σκύρο θέλησαν να διαψεύσουν τα σενάρια για ρήγμα στις σχέσεις τους Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Οι δύο άνδρες, σε μια δύσκολη συγκυρία στα εθνικά, με τους Τούρκους να προκαλούν σε Αιγαίο και Κύπρο, συνομίλησαν με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών, τους τεχνικούς και το προσωπικό της σμηναρχίας, τους συνεχάρησαν και τους ευχήθηκαν για τη Σαρακοστή. 

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε οικογενειακώς στο νησί για το τριήμερο, η επίσκεψη όμως κάθε άλλο ως ιδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς εμπεριείχε έναν διπλό συμβολισμό, με μηνύματα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Καταρχάς, επειδή έγινε στον απόηχο του σοβαρού επεισοδίου στα Ιμια, συνιστά εκ των πραγμάτων αυστηρή σύσταση προς την Τουρκία να μην τραβήξει άλλο το σχοινί των προκλήσεων. Κατά δεύτερον, διαθέτει έντονο πολιτικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα στο εσωτερικό, λόγω της περιρρέουσας φημολογίας όσον αφορά τη σχέση του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ.

Ο πρωθυπουργός με την κοινή του εμφάνιση δίπλα στον υπουργό Εθνικής Αμυνας επιδίωξε ουσιαστικά να διαψεύσει σενάρια που θέλουν τη σχέση των δύο κυβερνητικών κομμάτων να βρίσκεται σε… φουρτούνα. «Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» έγραψε στο twitter ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Σκύρο από το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους για να περάσουν εκεί το τριήμερο και την Κυριακή έδωσε το «παρών» στην παραδοσιακή αποκριάτικη παρέλαση, ενώ έδειχνε αρκετά ευδιάθετος.

Ανέβασε μάλιστα στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για καλή Σαρακοστή. «Στη Σκύρο για την παραδοσιακή Αποκριά. Καλά Κούλουμα σε όλες και όλους και Καλή Σαρακοστή» έγραψε ο πρωθυπουργός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα