Στο σφυρί κτίρια του Βωβού

Οι προσφορές για τα συγκροτήματα θα κατατεθούν στις 21 Μαρτίου!Από τον
Φώτη Κόλλια

Στις 21 Μαρτίου θα κατατεθούν οι προσφορές για τα τρία μεγάλα ακίνητα του ομίλου Βωβού σε Μαρούσι και Αμπελοκήπους, που πωλεί η Εθνική Leasing, συνολικής αξίας άνω των 36.000.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον των εγχώριων Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ) θεωρείται δεδομένο, όπως και ξένων ομίλων που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά του real estate. Η διαδικασία προβλέπει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν είτε κάθε ακίνητο ξεχωριστά είτε να αποκτήσουν τα τρία ακίνητα μαζί και ακόμα ένα στα Βριλήσσια με την κατάθεση ενιαίας προσφοράς.

Το πιο μεγάλο ακίνητο είναι το κτιριακό συγκρότημα επί της λεωφόρου Κηφισίας 66 στο Μαρούσι, στο οποίο σήμερα στεγάζονται τα γραφεία της Wind. Πρόκειται για συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 8.334 τ.μ., με τέσσερα υπόγεια -συνολικής επιφάνειας 25.200 τ.μ., με 812 θέσεις στάθμευσης-, που πωλείται με ελάχιστη προσφορά τα 21.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, επί της οδού Πουλίου 6, όπου σήμερα στεγάζεται το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου γραφείων και καταστημάτων αγγίζει τα 6.400 τ.μ. και αποτελείται από έξι ορόφους, ισόγειο με τέσσερα καταστήματα και τέσσερα υπόγεια με 191 θέσεις στάθμευσης. Η ελάχιστη τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 13.000.000 ευρώ.

Το τρίτο ακίνητο, που είναι οριζόντια ιδιοκτησία γραφειακών χώρων τετάρτου ορόφου, επιφάνειας 921 τ.μ., με 19 θέσεις στάθμευσης στο β΄ και το γ΄ υπόγειο, βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους 4 στην Αθήνα, με προβολή στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη λεωφόρο Κηφισίας. Ως ελάχιστη τιμή πώλησης έχουν οριστεί τα 2.050.000 ευρώ.

Στην περίπτωση που οι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν και τα τρία ακίνητα μαζί, θα πρέπει να καταθέσουν προσφορά για τέσσερα! Στο πακέτο ακινήτων θα προστεθεί και κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο Πεντέλης, με ελάχιστη αξία το 1.350.000 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, η τιμή εκκίνησης του
πακέτου των τεσσάρων ακινήτων φτάνει τα 36.500.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα