Βγαίνει μπροστά!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ με συμπαίκτες δύο funds! Εξελίξεις μέχρι το ΠάσχαΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Ανάσταση! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται ξανά για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στη «Live Sport» ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο ηγέτης της ΚΑΕ είχαν «επικοινωνία» μέσω τρίτου (με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού συγκεκριμένα) επιβεβαιώθηκε απόλυτα χθες από τη μη διάψευση και τη σιγή που επικράτησε απ’ όλες τις πλευρές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας, το ερώτημα που μεταφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού είναι αν θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ (το μεγαλύτερο κομμάτι του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών) ή συζητάει και για κομμάτια του και η απάντηση που πήρε ήταν: «Συζητάω τα πάντα για το ΟΑΚΑ και παίρνω και την ΠΑΕ»!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εμπλέκεται με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ούτε και η τελευταία. Το ρεπορτάζ είναι προφανές ότι ισχύει. Το επιβεβαίωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος με τον Τσίπρα, αφού προτίμησαν τη σιωπή για να προχωρήσουν τις συζητήσεις χωρίς εμπόδια από την τυχόν δημοσιότητα. Η κυβέρνηση είναι πλέον πεπεισμένη ότι ο κ. Γιαννακόπουλος το σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποκτήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παίρνοντας μαζί με το γκρουπ των ξένων funds που έχει μαζί του όλο το ΟΑΚΑ, ή και μέρος του, κάτι βέβαια που αποτελεί προϋπόθεση για τον ίδιο.

Την ίδια στιγμή, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει έτοιμη τη δική του πρόταση για το ΟΑΚΑ, τον Παναθηναϊκό, την μπασκετική ΑΕΚ και την Πολιτεία, και σκοπεύει να την καταθέσει στον πρωθυπουργό μέχρι το Σάββατο. Σύμφωνα με το εν λόγω πλάνο, οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ χωρίζονται σε 15 «κομμάτια» και το καθένα βγαίνει σε δημόσιο διαγωνισμό. Στην πρόταση Βασιλειάδη θα δίνεται στον Παναθηναϊκό ως έχει το σημερινό γήπεδο ποδοσφαίρου (με δυνατότητα για μερική «ανακατασκευή»), το Κλειστό του μπάσκετ, το κολυμβητήριο, αλλά και πολλά στρέμματα εκμεταλλεύσιμα για εμπορικούς χώρους, ακόμη και πρόβλεψη για δημιουργία Aqua Parks.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχική πρόταση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ΟΑΚΑ περιλαμβανόταν και η ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου εντός των εγκαταστάσεων. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα μέχρι το Πάσχα, ώστε «να κάνουν Ανάσταση ευτυχισμένοι οι οπαδοί του “Τριφυλλιού”», όπως θέλουν το Μαξίμου και ο Γιαννακόπουλος!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα