Βρήκαν το τέρας που βίαζε και βασάνιζε 40χρονη επί 12 ώρες

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο 25χρονος Αλβανός δράστης-κτήνος, που καταζητούνταν εδώ και έναν χρόνο

Μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού και ληστείας, που συνέβη πριν από έναν χρόνο στο Περιστέρι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη ενός 25χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε αυτήν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος και ένας συνεργός του είχαν εισβάλει στο σπίτι όπου έμεναν μια 40χρονη γυναίκα με την ηλικιωμένη μητέρα της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι επί 12 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την άτυχη 40χρονη, μπροστά στα μάτια της μάνας της! 

Ηταν Μάρτιος του 2017, όταν οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν ξημερώματα στη μονοκατοικία όπου έμεναν οι δύο γυναίκες με πρόθεση να τις ληστέψουν, καθώς είχαν πληροφορίες ότι έκρυβαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Αμέσως τις ξύπνησαν, τις ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους, τις έδεσαν σε δύο καρέκλες και άρχισαν να τις χτυπούν στο πρόσωπο, ζητώντας να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Αμέσως μετά η 40χρονη βίωσε έναν απερίγραπτο εφιάλτη, καθώς ο ένας από τους δύο άνδρες άρχισε να τη βιάζει παρά τις σπαρακτικές παρακλήσεις της, λέγοντας ότι δεν είχε σεξουαλικό παρελθόν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο συνεργός του. Τα βασανιστήρια που βίωσε η άτυχη γυναίκα στα χέρια των βιαστών της ήταν ατελείωτα, καθώς οι αδίστακτοι Αλβανοί τη βίαζαν από τις 2 τα ξημερώματα ως το επόμενο μεσημέρι, ενώ όλες αυτές τις ώρες έτρωγαν και έπιναν μέσα στη μονοκατοικία!

Το μαρτύριο για τις δύο γυναίκες έλαβε τέλος όταν ο θείος της 40χρονης άρχισε να χτυπά το κουδούνι του σπιτιού, καθώς ανησύχησε που δεν την είχε δει εκείνη την ημέρα.
Τότε οι κακοποιοί βγήκαν έξω, τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν, αφού πρώτα είχαν αρπάξει από τις δυο γυναίκες 1.800 ευρώ, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Ενα από τα ανθρωπόμορφα τέρατα που κρύβονταν πίσω από την υπόθεση έχει συλληφθεί και φυλακιστεί στην πατρίδα του για παρόμοια αδικήματα.
Ομως ο 25χρονος συνεργός του κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Αθήνα, ώσπου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν, και μάλιστα στην ίδια περιοχή όπου είχε διαπράξει την αποτρόπαια πράξη του.