«Δικέφαλες» πτήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ

Για μία θέση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστούν σήμερα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έχοντας όμως δύσκολο έργο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενηθεί από την Καρσίγιακα (19.00, NOVASPORTS1) στην Τουρκία και χρειάζεται νίκη ή ήττα με έως πέντε πόντους, ώστε να πάρει την πρόκριση. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου (φωτό) τόνισε για τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του: «Η διαφορά των έξι πόντων από τον πρώτο αγώνα σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα. Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, διαφορές. Αυτό θα το σκεφτούμε τα τελευταία δύο λεπτά».

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τη Νίμπουρκ (19.30, NOVASPORTS2) στην Τσεχία και τα πράγματα γι’ αυτή είναι δυσκολότερα, καθώς, για να προκριθεί, χρειάζεται νίκη με περισσότερους από 10 πόντους. Μάλιστα, για την «Ενωση» αποτελεί ερώτημα η συμμετοχή του Χάντερ, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε για τη σημερινή αναμέτρηση: «Αντιμετωπίσαμε με λάθος στρατηγική τον πρώτο αγώνα. Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην πρώτη αναμέτρηση, να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα