«Φλόγα»: Δωρεά ζωής για τα παιδιά με καρκίνο

Ενα νέο υπερσύγχρονο όπλο κατά του παιδικού καρκίνου έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», δωρεά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Πρόκειται για το νευροχειρουργικό μικροσκόπιο Pentero-Zeiss, τελευταίας τεχνολογίας, που το παρέδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φλόγας» στον διοικητή του «Αγία Σοφία» Εμμανουήλ Παπασάββα.

Το μικροσκόπιο, του οποίου η αξία ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε και να δώσει νέα ώθηση στις νέες μεθόδους της ιατρικής με την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας. Το παιδί με καρκίνο σήμερα στη χώρα μας έχει και πρέπει να έχει στη διάθεσή του όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ίασή του.

Η «Φλόγα», που εδώ και 35 χρόνια εκπροσωπεί τις χιλιάδες οικογένειες παιδιών με καρκίνο και βρίσκεται καθημερινά στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα της Αθήνας, είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ελλείψεις και τις άμεσες ανάγκες του ΕΣΥ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα