Δημοτικοί υπάλληλοι κάνουν θεατρικό με αιτήματα των πολιτών

Τη δική τους θεατρική ομάδα απέκτησαν οι υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπόσχονται να… ανεβάσουν στο σανίδι όλα τα περίεργα αιτήματα πολιτών αλλά και τις παραξενιές αιρετών. Σκοπεύουν, μάλιστα, να προσλάβουν και επαγγελματία εκπαιδευτικό- σκηνοθέτη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους παράσταση.

Την πρωτοβουλία για την ίδρυση της θεατρικής αυτής ομάδας ανέλαβε η γενική διευθύντρια του κεντρικού δήμου Μαρία Τατάγια. «Ηταν μια σκέψη που είχα εδώ και καιρό. Το ανακοίνωσα στους συναδέλφους και η ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά θετική» υποστηρίζει στη «δημοκρατία» η ίδια. Μέχρι σήμερα ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην εν λόγω δράση έχουν εκδηλώσει 31 άτομα. «Καθημερινά ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα στον δήμο.

Εθελοντής

Πρόσφατα ένας υπάλληλος μου αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει τον φωτισμό σε θέατρα της πόλης και προσφέρθηκε εθελοντικά να μας στηρίξει» λέει η κυρία Τατάγια.

Σύμφωνα με την ίδια, μέσα από το θέατρο και τις δράσεις της ομάδας, που θα πραγματοποιούνται στον ελεύθερο χρόνο των υπαλλήλων και μετά την παρέλευση του ωραρίου τους, οι υπάλληλοι θα βρουν έναν τρόπο να εκτονώνονται και να «ξεφεύγουν» από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τα… σκετσάκια στον Δήμο Θεσσαλονίκης, βέβαια, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού αρκετοί υπάλληλοι αυτοσχεδιάζουν διακωμωδώντας πρόσωπα και καταστάσεις που βλέπουν καθημερινά. «Πέφτουμε από τις καρέκλες με τις αστείες περιπτώσεις που συναντάμε» υποστηρίζει η γενική διευθύντρια του δήμου. Σημειώνεται πως στον δήμο απασχολούνται περίπου 3.500 υπάλληλοι.

Β. Στολάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα