Πολιτικά ζόμπι που επιστρέφουν

Μαζεύτηκαν για να υποσχεθούν ότι θα μας… σώσουν οι βασικοί υπαίτιοι του διασυρμού της χώρας, της απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας, της οκταετούς οικονομικής καταστροφής και της «απόδρασης» περίπου 1.000.000 εξαθλιωμένων Ελλήνων από την ίδια την πατρίδα τους!

Συγκεντρώθηκαν
σε ένα συνέδριο-παρωδία της πολιτικής αρκετοί εξ εκείνων που έμπηξαν το μαχαίρι της χειριστοκρατίας, της διαφθοράς και του αφελληνισμού στα πλευρά της Ελλάδας και έχουν προκαλέσει ακατάσχετη εθνική αιμορραγία.

Η εγκληματική
οργάνωση των Ακηδων, των Τσουκάτων και των Μαντέληδων, το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να φορέσει σαν φερετζέ ένα άλλο όνομα (Κίνημα Αλλαγής) και να ξεπλύνει τα ανομήματα δεκαετιών.

Οι αρχιτέκτονες
της κόλασης που ζούμε ποντάρουν στη βραχεία μνήμη τμήματος του εκλογικού ακροατηρίου τους και στην αίσθηση της «ανανέωσης» που επιδιώκουν να επιτύχουν με ένα καινούργιο σήμα που παραπέμπει περισσότερο σε απορρυπαντικό παρά σε πολιτικό φορέα.

Φυσικά,
πρέπει αυτοί οι «εθνοσωτήρες» που χαριεντίζονταν με ολετήρες όπως ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου να διευκρινίσουν τι σκοπεύουν να κάνουν με τον ΑΦΜ του φορέα τους και τα χρέη που άφησε πίσω του το σάπιο κουφάρι του ΠΑΣΟΚ.

Ο ελληνικός
λαός δεν έχει εκατοντάδες εκατομμύρια για πέταμα για να καλύπτει τα δανεικά κι αγύριστα του κόμματος, το οποίο έριξε την Ελλάδα στα βράχια του Μνημονίου και δεν άφησε λίθο επί λίθου στη λεηλατημένη πατρίδα μας.

Οι Ελληνες
πολίτες αξιώνουν να δουν τους αιτούντες αλλά και τους εγκρίνοντες τα θαλασσοδάνεια στο ΠΑΣΟΚ να λογοδοτούν για τις πράξεις τους αλλά και -πάνω απ’ όλα- να πληρώνουν από την τσέπη τους τις ζημιές. Αλλωστε, εκείνοι, με τον τρόπο που έχουν επιλέξει να ζουν, είναι οι ζωντανές αποδείξεις της ισχύος της φράσης «λεφτά υπάρχουν».

Ούτε
ένα έγκλημα των μαύρων περιόδων του ΠΑΣΟΚ δεν έχει λησμονηθεί. Ούτε η Ιστορία παραγράφει όσα έχουν διαπραχθεί. Και ο λαός δεν έχει ξεχάσει όλα όσα έχει υποστεί από τα πολιτικά ζόμπι που θέλουν να… νεκραναστηθούν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα