Δυνατό φινάλε!

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και ο Σίνγκλετον έδωσε το σύνθημα για νίκες μέχρι τέλουςΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να κρατήσει αλώβητη από εδώ και πέρα την έδρα του, αν θέλει να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ (21.15) τον Ερυθρό Αστέρα και για να έχει αξία το διπλό στη Μάλαγα η νίκη είναι μονόδρομος. Αυτό υποστήριξε και ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να τελειώσουν την κανονική περίοδο με νίκες: «Πρέπει να τελειώσουμε πολύ δυνατά. Υπάρχουν αρκετές ομάδες στο ίδιο καζάνι. Πήραμε μια μεγάλη νίκη στη Μάλαγα, αλλά έχουμε τέσσερα παιχνίδια που πρέπει να τα δούμε πολύ σοβαρά. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την προφυλάξουμε. Εχουν παίξει καλά οι αντίπαλοί μας απέναντι σε καλές ομάδες και δείχνουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα και να κρατήσουμε την έδρα μας». Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρώτα απ’ όλα το παιχνίδι με τη Μάλαγα πέρασε. Σήμερα θα είναι μια από τις πιο σημαντικές νύχτες στην Ευρωλίγκα. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη για την ψυχολογία μας».

Πανέτοιμοι είναι και οι Νίκος Παππάς και Ματ Λοτζέσκι, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τις μονομαχίες με Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3). Αντίθετα, θεραπεία έκανε ο Μάρκους Ντένμον.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πλέον αποτελεί παίκτη των Πόρτ-λαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αποκάλυψε πως το «Τριφύλλι» είχε κινηθεί για την περίπτωσή του: «Είχα μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω πίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο, τον κ. Γιαννακόπουλο. Αποφάσισα όμως να κάτσω στην Αμερική, να κοιτάξω τι επιλογές μπορούσα να έχω» ανέφερε ο «PapaG».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα