Ολυμπιακός: Μήνυμα από Αγραβάνη

Μήνυμα με… νόημα έστειλε ο Δημήτρης Αγραβάνης λίγο προτού ο Ολυμπιακός μπει στην τελική ευθεία. «Παίξε για το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας και θα θυμούνται το όνομα στο πίσω μέρος της» ανέφερε η φωτογραφία που ανέβασε στα social media o πάουερ φόργουορντ του πειραϊκού συλλόγου, θέλοντας να «τσιτώσει» τους συμπαίκτες του.

Αλλωστε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πολλά παράπονα από κάποιους «ερυθρολεύκους» στο προχθεσινό ματς πρωταθλήματος ενάντια στον Κολοσσό. Oι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Ευρωλίγκας, έτσι ώστε να βρουν θεωρητικά ασθενέστερο αντίπαλο στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Βέβαια, το πρόγραμμά τους μόνο εύκολο δεν είναι. Αύριο (19.00, Novasports 2) οι «ερυθρόλευκοι» (18-8) θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΤΣΣΚΑ (21-5) στη Μόσχα, ενώ την Παρασκευή θα υποδεχτούν την Εφές. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα τεθούν αντιμέτωποι με Μάλαγα (εκτός) και Ζαλγκίρις (εντός).

Από την πλευρά της, η Φενερμπαχτσέ (18-8, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία με Ολυμπιακό) έχει πιο βατό (Μακάμπι, Ερυθρός Αστέρας, Χίμκι, Μάλαγα) πρόγραμμα. Νοκ άουτ βγήκε ο Παπανικολάου λόγω τενοντίτιδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα