Η ΑΕΚ βάζει τις βάσεις για πρόκριση στο Final 4

Να είναι έξυπνοι ζήτησε από τους παίκτες ο Σάκοτα για τον αγώνα με τη ΣτρασμπούρΕκδίκηση και βήμα πρόκρισης ψάχνει η ΑΕΚ! 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται σήμερα (19.30, Novasports1) στο «Νίκος Γκάλης» τη Στρασμπούρ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν μοναδικό στόχο τους να πάρουν τη νίκη και να ταξιδέψουν στη Γαλλία την προσεχή εβδομάδα, ώστε να «κλειδώσουν» την πρόκριση στο Final 4 του θεσμού.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στη φάση των ομίλων, με την «Eνωση» να μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, που έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Εχουμε κάνει κάποια καλά ματς, όπως ο τελικός Κυπέλλου. Δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία σε κάθε θέση, οπότε, για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να δω το καλύτερο παιχνίδι, αλλά ένα έξυπνο. Ολοι εμείς, όταν παίζουμε, πάμε για τη νίκη. Κόντρα στο Λαύριο χάσαμε διαφορά 24 πόντων. Η διαφορά έρχεται και φεύγει μέσα σε λεπτά. Στο Νίμπουρκ λέγαμε πως στόχος ήταν η νίκη και η διαφορά θα ερχόταν. Σκεφτόμαστε τη νίκη. Δεν ξέρεις αν σε βολεύει κάποια διαφορά».

Εξάλλου, η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε χθες το νέο διοικητικό συμβούλιό της. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Νικόλαος Κάλλεν και μέλη οι Μωυσιάδης, Σιγάλας και Ψηφίδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα