Προτελευταία στροφή για τους «αιωνίους» στην Ευρωλίγκα!

Σε ρυθμούς Ευρωλίγκας επέστρεψαν οι «αιώνιοι». Ο Ολυμπιακός, μετά την εύκολη νίκη του κόντρα στον Κόροιβο, άρχισε την προετοιμασία του για τη μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μάλαγα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει ακόμα μία φορά αγωνιστικά προβλήματα.Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός, ο Κώστας Παπανικολάου είναι απίθανο να καταφέρει να αγωνιστεί, ενώ αντίθετα οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμοι και θα δώσουν κανονικά το «παρών». Από την άλλη πλευρά, τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό είναι ιδανικά.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την ερχόμενη Παρασκευή τη Βαλένθια και θα δώσουν ακόμα μια «μάχη», ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πλεονέκτημα της έδρας (χρειάζονται μια ήττα της Ρεάλ).

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, το απουσιολόγιο του «Τριφυλλιού» είναι λευκό, καθώς ο Μάρκους Ντένμον ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Παράλληλα, η FIBA εξέφρασε χθες την απόλυτη στήριξή της στο νέο σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών των Εθνικών ομάδων και του Τσάμπιονς Λιγκ, απορρίπτοντας τη νέα πρόταση που κατέθεσε η Ευρωλίγκα.

Τέλος, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση της FIBA, καθώς το καλοκαίρι του 2019 θα διεξαχθεί στον Βόλο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Εφήβων (U18).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα