«Eκλιπαρεί» για διαγραφή ο Βενιζέλος!

Συνεχίζει να προκαλεί τη Φώφη με επιθέσεις για τη συνταγματική αναθεώρησηΤη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία προκαλεί τη Φώφη Γεννηματά να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσει το αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στους δύο. 

Λίγες μέρες μετά τη νέα διαφωνία του με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για τη συνταγματική αναθεώρηση από την παρούσα Βουλή, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε το Σάββατο στο ίδιο θέμα με ανάρτησή του στο facebook. Μέσω αυτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, άφησε όμως σαφείς αιχμές και κατά της Φώφης Γεννηματά, σημειώνοντας ότι «κάποιοι θεωρούν τον κ. Τσίπρα θεσμικό συνομιλητή για την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Ο πρωθυπουργός, κατά τον κ. Βενιζέλο, «είδαμε τρία χρόνια τώρα πώς αντιλαμβάνεται το Σύνταγμα, τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη, τη λειτουργία του Κοινοβουλίου».
Και διερωτάται: «Τι παραπάνω περιμένουν κάποιοι για να διαχωρίσουν τις απόψεις τους από τις απόψεις του κ. Τσίπρα περί Συντάγματος; Μήπως περιμένουν να προκηρύξει το αντισυνταγματικό, δήθεν συμβουλευτικό, δημοψήφισμα για την αναθεώρηση, με το οποίο φλερτάρει εδώ και καιρό;»

Η σαββατιάτικη παρέμβαση του κ. Βενιζέλου προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, που, σε ενημερωτικό σημείωμα, χαρακτηρίζει πρωταπριλιάτικο αστείο την προσπάθεια του πρώην υπουργού «να πείσει ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη δική του σφραγίδα και κάνει λόγο για απειλές και ύβρεις από την πλευρά του, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι ο στόχος της Ν.Δ. ήταν η προστασία του παλιού πολιτικού συστήματος από τη διαλεύκανση των σκανδάλων και γι’ αυτό αποσύρθηκε από την αναθεωρητική διαδικασία».

Τη δική της απάντηση στον κ. Βενιζέλο έδωσε η Φώφη Γεννηματά μέσα από άρθρο της σε εφημερίδα. «Αν δεν ξεκινήσει το συντομότερο η διαδικασία αναθεώρησης, ώστε να προλάβει η Βουλή πριν από τις ερχόμενες εκλογές να συστήσει Επιτροπή Αναθεώρησης, τότε όποια αναθεωρητική πρωτοβουλία παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες» υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με την κόντρα με τον προκάτοχό της, όπως όλα δείχνουν, να μην έχει τέλος…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα