«Εξάρες» από Μπάγερν, ταπείνωσε την Ντόρτμουντ

Ταπεινωτική ήττα 6-0 υπέστη το Σάββατο η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Αλιάνζ Αρίνα από την Μπάγερν Μονάχου. Η πρωτοπόρος του γερμανικού πρωταθλήματος Μπάγερν (69 β.) δεν έχει αντίπαλο φέτος και το απέδειξε στο κορυφαίο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, το «klassiker».

Με τον Πολωνό «εκτελεστή» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ τρικ (5’, 44’ και 87’) και τον αναγεννημένο Χάμες Ροντρίγκεζ να είναι ο κινητήριος μοχλός του κέντρου, σκοράροντας μάλιστα στο 14’, οι Βαυαροί πέτυχαν την πιο ευρεία νίκη τους επί των Βεστφαλών μετά το 1971. Τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του Γιουπ Χάινκες πέτυχαν οι Τόμας Μίλερ (23’) και Ριμπερί (45+1’).

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα μετά τη χθεσινή επεισοδιακή ισοπαλία με τη Σεβίλλη (2-2) απέχει μόλις ένα ματς από το να ισοφαρίσει το αήττητο σερί 38 αγώνων πρωταθλήματος που κατέχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ και το πέτυχε μεταξύ των σεζόν 1978-79 και 1979-80. Πάντως, οι Καταλανοί δεν απέδρασαν εύκολα από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς έως το 87’ έχαναν 2-0 από τους Ανδαλουσιανούς (36’ Βάσκες, 50’ Μουριέλ). Ωστόσο, μέσα σε 55 αγωνιστικά δευτερόλεπτα οι Σουάρεζ (88’) και Μέσι (89’) έδωσαν τον «χρυσό πόντο» στην «Μπάρτσα».

Τέλος, ο Τσιμίκας σκόραρε (45’) στην ανατροπή της Βίλεμ επί της Ουτρέχτης (3-2), βοηθώντας τη να πάρει την απαραίτητη νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα