Ο ΠΑΟ ελπίζει σε… Ανάσταση με μικρή καθυστέρηση

Η Τετάρτη του Πάσχα φαίνεται ότι θα είναι η μέρα ανάστασης για τον Παναθηναϊκό!Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο τη συγκεκριμένη ημέρα, όπου θα συζητηθεί η αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού. Κάτι που, αν περάσει, θα αποδειχτεί σωτήριο για τον Παναθηναϊκό, καθώς φαντάζει πολύ δύσκολο -με τα υπάρχοντα δεδομένα- να καλύψει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχει με τους πιστωτές. 

Ωστόσο, οι «πράσινοι» με όχημα το τηλεοπτικό συμβόλαιο στοχεύουν να ανατρέψουν την αρχική απόφαση, καθώς αρκετές ομάδες προτίθενται να αλλάξουν την ψήφο τους. Οπως ανακοίνωσε επίσημα η Σούπερ Λίγκα, θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. έπειτα από αίτημα των ΑΕΚ, Κέρκυρας, Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρομήτου, Παναθηναϊκού και Λαμίας. Για να περάσει η αλλαγή στην ποινή του υποβιβασμού απαιτούνται τα 3/4 των ψήφων, ήτοι οι 11/15, από τη στιγμή που ο Λεβαδειακός απείχε. Στην πρώτη ψηφοφορία ήταν 7-6 υπέρ του «ναι», αλλά τώρα φαίνεται ότι ήδη δύο ομάδες έχουν αλλάξει πλεύση, η Κέρκυρα που είχε ψηφίσει λευκό και ο Απόλλων που ήταν στο «όχι». 

Η ομάδα του Ουζουνίδη (φωτό) χρειάζεται ακόμα δύο «ναι» για να φτάσει στον μαγικό αριθμό 11, που θα της εξασφαλίσει την αλλαγή του νόμου. Οπως αναφέρουν, μάλιστα, στην επιστολή τους οι ομάδες: «Αιτία για την αλλαγή στις ποινές περί μη αδειοδότησης για τη διοργάνωση πρωταθλήματος είναι οι οικονομικές και λοιπές συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτές πρέπει να αξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού».

—-

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Παναθηναϊκός, αφού το αίτημα του Γενς Βέμερ έγινε δεκτό από το Δικαστήριο της ΕΠΟ και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 15 μέρες για να βρει λύση, ώστε να αποφύγει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Οι «πράσινοι» έχουν δηλαδή προθεσμία μέχρι τις 18/4, τρεις μέρες μετά το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο, να βρουν λύση ή να εξοφλήσουν τον παίκτη, προκειμένου να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, το -3 θα είναι οριστικό! 

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει στον Γερμανό όλο το ποσό που του οφείλει (498.322,15 ευρώ). 

Αυτή είναι η πιο δύσκολη υπόθεση μέχρι την επόμενη που θα εμφανιστεί, αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ήταν αναμενόμενο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα