Μικρό θαύμα!

Η Σίτι θέλει μια επική ανατροπή με τη Λίβερπουλ για να πάει ημιτελικόΑνατροπή «μεγατόνων» θα κυνηγήσει απόψε (21.45, CS2) η Σίτι απέναντι στη Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ, για να προκριθεί στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ! Παρά την εις βάρος τους ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς, ο Γκουαρντιόλα πιστεύει… στο θαύμα και ότι η ομάδα του θα δείξει αντίδραση μετά και το χαστούκι του Μ. Σαββάτου από τη Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Θυμίζουμε ότι οι «πολίτες» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ προηγήθηκαν με 2-0 στο Ετιχαντ, όμως στο τέλος ηττήθηκαν 2-3 (25′ Κομπανί, 30′ Γκουντογκάν – 53′, 55′, Πογκμπά, 69′ Σμόλινγκ). 

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας του μετά τις δύο σερί ήττες υποστηρίζοντας: «Αν δεν είμαστε σε θέση να τις αντιμετωπίσουμε ψυχολογικά, θα είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον… Είναι μια δοκιμασία. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή είναι μια πρόκληση. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να μην επιτρέψουμε φάσεις στην εστία μας».

Απόψε (21.45) για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί και η ρεβάνς Ρόμα – Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο.

Οι Καταλανοί είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση μετά το 4-1 στο Καμπ Νόου. Εξάλλου, οι «μπλαουγκράνα» έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα, όπου προ τριών ημερών με χατ τρικ του Μέσι (27′, 32′, 87′) διέλυσαν τη Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα και ισοφάρισαν το ρεκόρ των 38 αήττητων αγώνων πρωταθλήματος που κατέχει η Ρεάλ Σοσιεδάδ από τις σεζόν 1978/79 και 1979/80.

Εν τω μεταξύ, στο ντέρμπι της Μαδρίτης Ρεάλ και Ατλέτικο μοιράστηκαν την ισοπαλία (1-1) στο «Μπερναμπέου» μετά τα γκολ των Ρονάλντο (53′) και Γκριζμάν (57′).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα