Αγωνία στο… κόκκινο για τους τραυματίες

Μειώνονται αλλά δεν τελειώνουν τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν χωρίς ανάσα την προετοιμασία τους για την Α1 και τις μάχες με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε μόνο μία ημέρα ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι αμέσως μετά το παραδοσιακό σούβλισμα μπήκαν στο παρκέ, καθώς ακολουθεί ο αυριανός (18.15) αγώνας στο Λαύριο. Στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου είδε τους Τζαμέλ ΜακΛιν και Κώστα Παπανικολάου να ακολουθούν μέρος του προγράμματος, και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστούν αύριο. Θεωρείται δεδομένη η παρουσία τους στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στον Πανιώνιο και στις μάχες με τους Λιθουανούς του Σάρας Γιασικεβίτσιους (18/04 και 20/04 στο ΣΕΦ).

Οσον αφορά τους Γιώργο Πρίντεζη και Κιμ Τιλί, δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους, ωστόσο αναμένεται ότι σύντομα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. «Ανάσες» δόθηκαν στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος, παρότι είχε ενοχλήσεις στη μέση, αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μ. Παρασκευής κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Εξάλλου, ο 23χρονος Σέρβος σέντερ άλλαξε ατζέντη και πλέον εκπροσωπείται από την Octagon Europe, η οποία συνεργάζεται και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δείχνοντας με την κίνησή του αυτή ότι το καλοκαίρι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το ΝΒΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα