Πρόβλημα με Κρις

Ειδική άδεια σε Σίνγκλετον λόγω οικογενειακού θέματος! Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου – ΕυρωλίγκαςΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Την ώρα που η Ευρωλίγκα τραβάει στα άκρα το σκοινί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Κρις Σίνγκλετον ταξίδεψε εσπευσμένα στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Κατ’ επέκταση δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για την αυριανή (16.00) αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Κρήτη και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει για το ματς της Παρασκευής (18.00) ενάντια στον Κολοσσό στο «Νίκος Γκάλης».

Παράλληλα, η Ευρωλίγκα με αφορμή ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, έπειτα από το παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στο οποίο έκανε δριμεία κριτική κατά των διαιτητών της αναμέτρησης, του άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη! Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν δύο ημέρες πριν από το συμβούλιο των μετόχων της διοργάνωσης, όπου θα συζητηθεί το θέμα των αντιδράσεων του ισχυρού άνδρα του «Τριφυλλιού» κατά της Ευρωλίγκας.

Τα εισιτήρια

Η δίψα των φίλων του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις επερχόμενες μάχες απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (17/04 και 19/04) για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι τεράστια. Ηδη έχουν εξαντληθεί τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που έθεσε προς διάθεση η ΚΑΕ.

Α1: Η 22η αγωνιστική αρχίζει σήμερα με τους αγώνες Κόροιβος – Φάρος και Τρίκαλα – Πανιώνιος (18.00). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, το τζάμπολ του οποίου θα γίνει αύριο στις 17.00, ενώ μία ώρα αργότερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Αρης – Κύμη και Κολοσσός – Προμηθέας (απέκτησε τον Κέισε Πράδερ).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα