Επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε απόρους από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Χείρα βοηθείας σε όσους πολίτες δεν έχουν ρεύμα λόγω χρεών δίνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες του, απευθύνει κάλεσμα σε εκείνους που δεν έχουν παροχή ρεύματος στα σπίτια τους και τους ζητά να καταθέσουν φάκελο στην αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους και οι υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι ένας από τους πρώτους, όχι μόνο σε επίπεδο νομού Θεσσαλονίκης αλλά και πανελλαδικά, που αμέσως μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου για επανασυνδέσεις ρεύματος σε νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα προχώρησε στη συγκρότηση της αρμόδιας επιτροπής, όπως ορίζεται στο άρθρο 36 του νόμου 4508/2017.

Μιλώντας στη «δημοκρατία», ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης (φωτό) απευθύνει εκ νέου κάλεσμα στους συμπολίτες του να καταθέσουν στην επιτροπή που συστάθηκε στις 12 Μαρτίου 2018 τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει φάκελο τέσσερις καταναλωτές, από τους οποίους το «πράσινο» φως για επανασύνδεση έχουν λάβει οι δύο.

«Από την πρώτη μέρα που έφτασε στα χέρια μας η ΚΥΑ προχωρήσαμε άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη σύσταση της αρμόδιας επιτροπής. Δεν θέλαμε να χαθεί χρόνος, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, για κάποιους συνανθρώπους μας κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και οφείλουμε να το σεβόμαστε. Ως δήμος προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρισκόμαστε στο πλευρό των δημοτών μας προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους και σε κάποιες περιπτώσεις να ανακουφίσουμε, όπως μπορούμε, τον αγώνα επιβίωσης που κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν καθημερινά» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.

Βαγγ. Στολάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα