ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Τελικά στη Ν.Δ. κάποιοι έχουν αποφασίσει να χάσουν τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. Δεν εξηγείται αλλιώς το γαϊτανάκι που ξεκίνησαν ο τ. πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς με το άρθρο του (σωσίβιο στο κόμμα της Φώφης, του ΓΑΠ, του Καμίνη κ.λπ.) και οι… συνιστώσες του εντός Νέας Δημοκρατίας, που θέλουν να μας φορτώσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ήμαρτον, Κύριε) τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν ψήφισε (για να μην ξεχνιόμαστε) για Πρόεδρο τον Προκόπη Παυλόπουλο, όχι μόνο προτιμά, αλλά θα ψηφίσει κιόλας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ύπαρχο του Τιτανικού, εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ, υβριστή του κόμματος και των αρχηγών του, Ευάγγελο Βενιζέλο;

Θα τρελαθούμε δηλαδή σε αυτήν τη χώρα για τα καλά. Το δε γελοιοδέστερο επιχείρημα όλων αυτών των κολαούζων της εξουσίας που μυρίστηκαν καρέκλα και τρέχουν είναι ότι μια χαρά συνεργάστηκαν με τον Βενιζέλο και ούτε λίγο ούτε πολύ σχημάτισαν την καλύτερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος!

Και αφού, βρε παλικαράκια του Σαμαριστάν και όχι μόνο, τα είχατε καταφέρει τόσο καλά, γιατί σας «μαύρισε» ο λαός; Το μεν ΠΑΣΟΚ το εξαφάνισε, τη δε Ν.Δ. την έριξε στα Τάρταρα και στην αντιπολίτευση. Εκτός και αν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε κυβέρνηση εξαιτίας των τραγικών λαθών της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, αλλά με κανένα πραξικόπημα που δεν το πήραμε είδηση.

Καλό θα ήταν η ηγεσία της Ν.Δ. να σταματήσει εγκαίρως την πλάκα με τοξικά πρόσωπα, όπως του Βενιζέλου, του Σημίτη και των άλλων παιδιών, πριν να είναι αργά για την παράταξη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο αμοραλισμός ορισμένων και οι τάσεις πολιτικής αυτοκτονίας δεν θα συνεχιστούν στην Κεντροδεξιά. Αν καταφέρουν με αυτές τις κουταμάρες να… αναστήσουν τον Τσίπρα και την παρέα του, θα είναι άξιοι της τύχης τους και όσα θα ακολουθήσουν θα γραφτούν στην Ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να τους μαζέψει, διότι εκείνος, αν αποτύχει η Ν.Δ., θα είναι το μεγάλο θύμα όσων σχεδιάζουν κάποιοι πίσω από την πλάτη του. Γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να προτείνει Βενιζέλο ή Σημίτη για Προέδρους της Δημοκρατίας και ότι θα βάλει τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια όχι μόνο τα δικά του, αλλά και της παράταξης.

Σε περίπτωση δε που το σκέφτεται, καλό θα είναι να το ξανασκεφτεί πριν να είναι αργά. Η βάση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα ανεχτεί αυτόν τον ανίερο συμβολισμό και επιλογή κάποιου εκ των αμετανόητων υβριστών της Κεντροδεξιάς. Για αυτό και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου εγκαίρως και το ξαναλέμε: Κόψτε την πλάκα και τον… αέρα των σημιτοβενιζέλων εδώ και τώρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα